Helg igen..

Dagarna rullar på, redan lördag igen!
Sanna och Colin har nu bott här ute hos oss i två veckor och de har varit jätte mysigt. Barnen leker och tjoar, Mois är förstås i skolan under dagtid , där är de väl lite barn som jävlas och har sig men hon verkar ändå trivas. Tack och lov! 
 
I måndags var vi till ögonläkaren med My, först på bvc så var hon blind på ena ögat, sen bara 30% nedsatt av första läkaren på Danderyd men den andra läkaren sa 50% men förklarade dock att hon egentligen inte hade behövt glasögon men just för att hon skelar lite, som mest syns när hon är trött så vill de träna bort det med både glasögon och ögonlapp. Med andra ord var de positiva besked , de tror att skruttan kommer kunna träna bort de ganska så fort. Synen utvecklas ju upp till 8 års ålder. Hon är dessutom jätte duktig med lappen, inga protester alls. Idag ska vi även in och hämta glasögonen som kommit, dom valde hon alldeles själv förstås så de blev ett par lila med små godisar på sidan. Hoppas de inte blir nå problem att få henne att använda dom heller :) Ska tillbaka till Danderyd om redan 4-6 veckor så de är bäst vi kör på och tränar sten hårt tills dess! 👍🏼👍🏼
 
Annars? Röjt lite uppe i restaurangen, varit på möte . Försöker få ordning på alla papper och de som ska fixas för att tillståndet ska gå igenom. Snacka om att allt tar tid .... 
Igår röjde vi även bort gamla hundgården och eldade upp massa skit, snart är gården ren och snygg igen. Och stort blev det!
Älskar nya hundgården ✌🏼
 
Ett gäng bilder från veckan 
i söndags var vi upp till häverö och lekte med kusinerna 
Ögonlapp på hos ögonläkaren 
Charmtrollet Colin 
Busungarna, de blir mycket av både tjafs och skratt. 😍😍😍
Igår fick Mois en fin fläta innan skolan då de hade skolfoto 
Sanna har även lärt henne hur man flätar. Så duktig tjej. 
Dom här två ska alltid ha samma sak, samtidigt 😂🙈😍
Kattungarna bara växer och växer, så himla söööööööta!! 
 
Idag är de lite halvt gnälligt här på morgonen, Mois har skenat upp i omgångar inatt också. Dunder förkyld stackarn. Inga direkt planer för dagen, hade tänkt oss en sväng i skogen men de regnar. Tråk.
Ikväll väntas iaf grillat till middag och GPt. Även Tobbe kommer förbi. :-) 
0 kommentarer