TOKREA på franksfärg / happy homes

Har varit på jobbet nästan hela veckan, hjälpt till lite under rean men idag behövs jag inte där, då det finns smörgåstårta kvar från gårdagen till personalen till lunch. 
2 stora tårtor med ost, skinka och räkor!
Mmmm gottigott!! ;-) 
 
Barnen har varit förkylda så de har varit med på jobbet. De har pysslat, lekt, och tittat på film, roat sig bra ändå. Och fått hoppa av sig lite energi mellan varven i hoppborgen. ;-) 
 
 
Idag ska de bli fint väder men är lite sugen på en sväng till Norrtälje, spana efter present till Robin som fyller år i morgon men firas först på lördag. Spana runt i lite affärer och sen hem igen och spendera eftermiddagen ute i solen.... Ja vi får se vad som sker..... Men barnen vill säkert hoppa av sig i hoppborgen igen, passa på såhär sista dagen..... Då kan vi svulla smörgåstårta till lunch idag igen, också. ;-)
 
till middag sen ikväll blir det nog silltallrik, de hade jag sett fram emot redan igår men då orkade ingen laga mat så de blev bara köttbullar med mos istället, innan Bingolotto .. ingen vinst i vanlig ordning, haha. 
 
Nu frukost , My är tydligen vrålhungrig och storbarnet har inte ens vaknat än... Tror jag steker på några ägg, de har blivit en ny favorit här hemma. Stekt ägg på macka 😜
0 kommentarer