Senaste dagarna

Inte skrivit här på några dagar igen , men de har rullat på bra.
Bortsett från denna förkylning, Mois är snorig och hostig än. Jag mest ont i halsen och hostar. Sen typ....? 2 veckor tillbaka. Kul!! Vi verkar inte så pigga på att bli helt friska...
My däremot är återställd :-) Men de har varit hemma från dagis väldigt länge nu, får sikta in oss på måndag nu och hoppas att storbarnet slutat snora då! 
 
Hur som....
I fredags körde vi min morfar till Danderyd, läkarbesök, sen hem och lite ärenden i Norrtälje, sen började jag och tjejerna röja på gården. Rensa ogräs och satt mer potatis 👌🏼
 
I lördags besökte vi Vätö skola, de va massa aktiviteter där och man fick gå runt i skolan och spana. Mois pepp inför skolstarten! 
Barnen fick fiska godispåse och rida ponny! Lycka! 
 
Stefan har varit här en sväng under helgen också, lekt med tjejerna. Mormor eldade, jag plockade brännässlor , lagade en god grönsaksblandning med de till middagen. Jätte gott. Nästa gång får jag prova på nässelsoppa ..
 
Söndags firade vi Robin som hade fyllt år. Bjöds på GO fika. Barnen lekte. Trevligt. 
 
Måndags var vi mest hemma men en snabb tur med morfar min till Norrtälje blev det också. Handlade lite, och köpte plantor. De får bo inne nu tills de är dags för växthuset. :-) 
 
Igår tisdag var vi till hallsta , hängde på jobbet ett par timmar med Emma först medan brorsan servade min bil. Sen hämtade vi Max på dagis och åkte hem till Tobbe. Barnen lekte. Sen blev de gott grillat till middag, även A och Billy kom förbi , och farsan, och kollade speedway ... skulle egentligen upp till parken men tar de en annan gång när de är lite mer sol och värme ute , så TVn fick duga :-) 
Kusinhäng, fin fina ungar 
 
Idag?? Hemma och sent i säng igår , men as tidig morgon.... Barnen kommer inte vara roliga idag. Haha. Får typ hoppas att de somnar en stund senare igen , men annars blir de väl mest lugnt. Inga planer alls för dagen. 
Lite skönt de också.....
0 kommentarer