Ny vecka.

I fredags kom min kusin Jocke ut och stannade hela helgen, massa lek med tjejerna, bad i poolen och vattenkrig, strålande väder, gott grillat och GP speedway tittande ute på altan, även Robin och Linda gjorde oss sällskap under lördagskvällen. Trevligt trevligt. Igår var vi ute och åt lunch på Antep, firade mamma på morsdag.
Jag åt bläckfisk, sååå gott!! 
Min mamma är såklart bäst , alltid !!
 
och mina små tjejer som gav mig presenter och var extra gulliga hela söndagen. Haha, ja, dom är för söta mina små 😍💕 Mamma älskar er mest av allt, mina älskade små ungar! 
 
 
Och såklart har de blivit besök på sjukhuset, besöker morfar varje dag för lite skitsnack. Då blir han alltid så glad! Nu tror de att han troligtvis får komma hem i veckan, SKÖNT!!! Det blir lättare att hälsa på och kunna ta hand om honom då, fixa god mat som han saknar nu efter veckorna på sjukhus. Haha. 
 
Men i lördags var vi iaf dit med en burgare åt honom, de var uppskattat...!! 
 
 
Igår kväll ville inte My alls sova, hon var bara ledsen och ville inte gå till dagis idag. Så de var sent i säng igår kväll och i morse ville hon fortfarande vara med mamma och inte på dagis. Vet inte varför, men hon fick vara hemma då. Storbarnet ville dock till dagis så hon är där och leker. 
Jag och Lillan har varit en snabbis på sjukhuset, men nu är vi på jobbet och ska strax äta lunch. Sen får vi se vad vi hittar på och fördriver tiden med tills de är dags att hämta hem storasyster! 
0 kommentarer