KOM HEM!

Har åkt på ett jävla bakslag, eller egentligen inte.. Mår hur prima som helst bortsett från gångsvårigheter. Känner mig full som en kastrull hela dagarna. Ringde läkaren och kolla om jag borde sänka dosen men nej, de är bara att härda ut. Är bättre idag i alla fall än de senaste två dagarna, värst igår, så är förhoppningsvis snart över!!! Men man blir så jävla arg när man mått prima i tre veckor, och sen PANG! kommer ett gammalt helvete symptom tillbaka. Suck. Jaja, jag fortsätter kämpa på trots att mitt liv suger förtillfället.

Och sen har vi gubbarna då... Både farfar och morfar är inlagda på sjukhuset. Nu hoppas jag att de snart blir friska och får komma hem igen - båda två!! NUUUU!!!!

Barnen är på dagis iaf, igår och idag, de trivs i vanlig ordning. Gör massa skoj. Och idag är de ju dessutom super fint väder så antar att de mest varit utomhus. Ska hämta dom runt 15 och sen blir det en tripp till, ner till sjukhuset, försöka få upp morfar och iväg på en liten fika. Om inget annat bara snacka lite skit så han får sällskap.
Han såg verkligen inte pigg ut idag, stackarn. Inte roligt att se.
Nää, ska ta en kopp kaffe nu.. Sitter på jobbet.......
0 kommentarer