Fy fan..

Usch så vidrig dag igår,
blev bara värre så jag knappt kunde stå på benen ens... Jag sket i min medicin igår kväll och även nu på morgonen, jag har fått för mig att kroppen försöker säga att den behöver vila från tabletterna ett tag, så jag tar en paus trots att läkaren inte tyckte det, men vafan? Jag måste ju kunna stå och gå!! Läste att gångsvårigheter stod med som en biverkan om man ätit länge eller äter för hög dos. Min dos är ju hög så ja, jag hoppas de är det så jag kan vila ifrån dom ett tag och sen sätta igång igen om de behövs. Annars fortsätta med mina örter som kanske är lite snällare än abx... Vad vet jag. När man inte får någon hjälp av sjukvården får man bara testa sig fram och leka sin egen doktor. Så jävla sjukt.
 
Aja de är lite obalans även idag, men inte alls som igår så nu håller jag tummarna för att de inte blir värre under dagen. Vill så gärna orka gå på barnens fest på dagis i eftermiddag. Man ska få se vad de pysslat me, barnen ska uppträda och man ska ha med sig sin egen picknickkorg. Mysigt! Synd på vädret dock! 
Vad jag förstår så ska Moa sjunga blinka lilla stjärna och My är i gruppen som ska sjunga mors lilla Olle. Ja vi får väl se ;-) 
 
Det har varit en tuff vecka för barnen, gått upp före 6 för att åka och hänga på jobbet ett par timmar innan dagis. Speciellt tufft för Mysan som varit lite extra klängig tydligen, och tårarna har sprutat för minsta lilla. Ja jobbigt för henne och även för personalen men de förstod varför, långa dagar för dom, för att jag inte kunnat köra bil så därför har vi ju åkt när mormorn måste till jobbet. 
Jaja förhoppningsvis blir ju nästa vecka bättre och normal igen. 
 
Snart ska barnen till dagis, de sitter just nu och bygger pärlplatta här på jobbet , och därefter ska jag och mor ner till sjukhuset. Hälsa på morfar. Han var jätte dålig igår men lät piggare i morse så hoppas de stämmer. Han måste fan kämpa sig upp på benen igen. Något annat är INTE OK.
Han ska bli frisk och komma hem!!!! 
 
 
Tjejerna redo för fest! 
0 kommentarer