......

I torsdags var de ju fest på dagis, förskolansdag/vår eller sommarfest , ja dagen verkade ha flera namn. Dessutom så blev de tal och presenter till stora barnen som om några veckor slutar och sen börjar skolan till hösten. Alla barn sjöng flera fina låtar , de var tipsrunda och man gick runt och kika på allt barnen gjort och pysslat .. Mysigt! 
 
Bästa fröknarna , bästa dagiset. Är så glad att jag sökte hit och att barnen fick plats , Moa slutar ju snart men för My blir det ju ett par år till hos dom bästa!!! Vi är så nöjda, både barnen och mamman. :-) 
 
Min stora fina tjej 💞
 Så duktiga barn 👏🏼👏🏼👏🏼
 
Igår var vi med en sväng till hallsta och levererade varor , blev besök hos morfar på sjukhuset och sen mest slappa hemma. Var ju så jävla varm igår, usch!!! Blev gott grillat till middag, kött och grönsaker 👌🏼
 
 
Idag efter frukost ska vi till sjukhuset igen, sen ska vi träffa morfars syster Agnetha och visa henne runt här på Vätö. Mammas hus och Robin och Lindas hus vill hon se. 
Inga fler planer, ser ut att bli svalare idag. Alldeles mulet. Passar mig perfekt i alla fall, hehe. Men barnen lär väl vara lite besvikna då vi hade pratat om att fylla lilla poolen om de skulle bli sommarvärme även idag. Vi får se senare då!! 
 
Jag mådde mycket bättre igår, gungade knappt nått på hela dagen, har dock lite värk i kroppen men känner att denna "helvetesvecka" börjar gå över. Herregud så skönt!!!! 
Hatar min kropp just nu , vill bara få vara frisk och de känns typ väldigt långt bort. Har läst mina journaler där de 2015 kollade min sköldkörtel , den är tydligen lätt förstorad och jag låg precis inom gränsvärdena på proverna så tycker att de är konstigt att dom inte kollat upp den igen. Har bokad tid på onsdag på nya vc så ska be dom kolla sköldkörteln igen..... 
De hade även skrivit att jag skulle fått remiss för uppföljning av hjärtat på vc men de fick jag aldrig någon, så de är fan helt sjukt vilka missar de hela tiden gör i sjukvården. Och detta var 2015. Trots att de hittat massa små fel på mig varje gång jag varit in så är de fan ingen som gått vidare med det och försökt hitta en förklaring till allt skit. Nej de verkar tycka att jag kan fortsätta gå runt och må dåligt, och tro att allt bara är "psykiskt" trots att de dessutom hittat en inflammation i nervsystemet. 
Vad fan lever vi i för ett land?! Varför vill inte läkarna fortsätta utreda mig så jag kan få bli frisk? Är det för att dom inte vill eller för att dom inte kan...? Sinnesjukt 😖😟😤😰😴
Jag håller tummarna för att få träffa en BRA läkare denna gång på nya vc som är så omtalad. Hoppas hoppas han tar mig på allvar och kan hjälpa mig. 🙏🏼 Det blir fan sista gången , mitt sista försök i hopp om att få en förklaring till allt detta skit. Och hjälp!!! 
0 kommentarer