Ny vecka.

I fredags kom min kusin Jocke ut och stannade hela helgen, massa lek med tjejerna, bad i poolen och vattenkrig, strålande väder, gott grillat och GP speedway tittande ute på altan, även Robin och Linda gjorde oss sällskap under lördagskvällen. Trevligt trevligt. Igår var vi ute och åt lunch på Antep, firade mamma på morsdag.
Jag åt bläckfisk, sååå gott!! 
Min mamma är såklart bäst , alltid !!
 
och mina små tjejer som gav mig presenter och var extra gulliga hela söndagen. Haha, ja, dom är för söta mina små 😍💕 Mamma älskar er mest av allt, mina älskade små ungar! 
 
 
Och såklart har de blivit besök på sjukhuset, besöker morfar varje dag för lite skitsnack. Då blir han alltid så glad! Nu tror de att han troligtvis får komma hem i veckan, SKÖNT!!! Det blir lättare att hälsa på och kunna ta hand om honom då, fixa god mat som han saknar nu efter veckorna på sjukhus. Haha. 
 
Men i lördags var vi iaf dit med en burgare åt honom, de var uppskattat...!! 
 
 
Igår kväll ville inte My alls sova, hon var bara ledsen och ville inte gå till dagis idag. Så de var sent i säng igår kväll och i morse ville hon fortfarande vara med mamma och inte på dagis. Vet inte varför, men hon fick vara hemma då. Storbarnet ville dock till dagis så hon är där och leker. 
Jag och Lillan har varit en snabbis på sjukhuset, men nu är vi på jobbet och ska strax äta lunch. Sen får vi se vad vi hittar på och fördriver tiden med tills de är dags att hämta hem storasyster! 
0 kommentarer

Ganska skönt ..

Idag fick barnen börja dagis redan 7:30 eftersom att jag hade läkarbesök kl. 8. Nya VC! Är första svenska läkaren som rekommenderar mig att fortsätta äta den dos jag gör, och så länge, som de sagt där borta i Tyskland. 
Skönt!! Men är de inte sjukt?! 
Han förklarade också att i Sverige behandlar de inte ens med hälften av den dos jag får, och oftast i bara två veckor.
Mer får de inte göra / skriva ut. 
 
Enligt Tyskland har jag ju borrelia och coxsackievirus, ett virus som han visste vad de var men förklarade att de inte ens har tester på de viruset här i Sverige. Alltså what?! Haha. Jaja.. De går ju ändå inte göra något åt virus, förutom att bygga upp ett starkt immunförsvar igen... Hur som helst fick jag lämna prover, han ska hjälpa mig nu att kolla så inte njurar och lever åker på stryk av behandlingen.... Även kolla upp sköldkörteln igen och de vitaminer jag tidigare haft brist på. Bra bra!!! Jätte trevlig var han, och skönt att höra från en till att de faktiskt bara är att lita på Tysklands tester och köra på med behandling, om man vill bli frisk! 🙏🏼
 
Jaja nu sitter jag på jobbet, varit ner en sväng till morfar på sjukhuset. Han behövde hans trimmer för nu var han på tok för skäggig, enligt han själv i alla fall. Hehe... Skönt i alla fall att han blivit piggare även om de lär dröja ett tag till innan han är på fötter och får komma hem, men bara de går åt rätt håll så. 👍🏼
Jag ska väl snart gå och handla lite, fixa lunch och sen nå fika som vi ska ta med oss till sjukhuset. Ska dit igen runt 13 när jag hämtar barnen, de får sluta lite tidigare idag då de började tidigare, och så ville de följa med och hälsa på g-morfar :) 
 
Men fy tusan så varmt de är ute i solen..... Idag är de jag som håller mig inomhus eller i alla fall i skuggan 🙈😅☀️☀️☀️
0 kommentarer

......

I torsdags var de ju fest på dagis, förskolansdag/vår eller sommarfest , ja dagen verkade ha flera namn. Dessutom så blev de tal och presenter till stora barnen som om några veckor slutar och sen börjar skolan till hösten. Alla barn sjöng flera fina låtar , de var tipsrunda och man gick runt och kika på allt barnen gjort och pysslat .. Mysigt! 
 
Bästa fröknarna , bästa dagiset. Är så glad att jag sökte hit och att barnen fick plats , Moa slutar ju snart men för My blir det ju ett par år till hos dom bästa!!! Vi är så nöjda, både barnen och mamman. :-) 
 
Min stora fina tjej 💞
 Så duktiga barn 👏🏼👏🏼👏🏼
 
Igår var vi med en sväng till hallsta och levererade varor , blev besök hos morfar på sjukhuset och sen mest slappa hemma. Var ju så jävla varm igår, usch!!! Blev gott grillat till middag, kött och grönsaker 👌🏼
 
 
Idag efter frukost ska vi till sjukhuset igen, sen ska vi träffa morfars syster Agnetha och visa henne runt här på Vätö. Mammas hus och Robin och Lindas hus vill hon se. 
Inga fler planer, ser ut att bli svalare idag. Alldeles mulet. Passar mig perfekt i alla fall, hehe. Men barnen lär väl vara lite besvikna då vi hade pratat om att fylla lilla poolen om de skulle bli sommarvärme även idag. Vi får se senare då!! 
 
Jag mådde mycket bättre igår, gungade knappt nått på hela dagen, har dock lite värk i kroppen men känner att denna "helvetesvecka" börjar gå över. Herregud så skönt!!!! 
Hatar min kropp just nu , vill bara få vara frisk och de känns typ väldigt långt bort. Har läst mina journaler där de 2015 kollade min sköldkörtel , den är tydligen lätt förstorad och jag låg precis inom gränsvärdena på proverna så tycker att de är konstigt att dom inte kollat upp den igen. Har bokad tid på onsdag på nya vc så ska be dom kolla sköldkörteln igen..... 
De hade även skrivit att jag skulle fått remiss för uppföljning av hjärtat på vc men de fick jag aldrig någon, så de är fan helt sjukt vilka missar de hela tiden gör i sjukvården. Och detta var 2015. Trots att de hittat massa små fel på mig varje gång jag varit in så är de fan ingen som gått vidare med det och försökt hitta en förklaring till allt skit. Nej de verkar tycka att jag kan fortsätta gå runt och må dåligt, och tro att allt bara är "psykiskt" trots att de dessutom hittat en inflammation i nervsystemet. 
Vad fan lever vi i för ett land?! Varför vill inte läkarna fortsätta utreda mig så jag kan få bli frisk? Är det för att dom inte vill eller för att dom inte kan...? Sinnesjukt 😖😟😤😰😴
Jag håller tummarna för att få träffa en BRA läkare denna gång på nya vc som är så omtalad. Hoppas hoppas han tar mig på allvar och kan hjälpa mig. 🙏🏼 Det blir fan sista gången , mitt sista försök i hopp om att få en förklaring till allt detta skit. Och hjälp!!! 
0 kommentarer