UNDERBART!

Jag har varit som en ny människa sen i torsdags!!! Ingen huvudvärk eller snurr/gungande, ingen hjärtklappning, ingen extrem värk i kroppen utan de lilla som är kvar nu går att stå ut me.. JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!! Äntligen äntligen äntligen så orkar jag vara uppe och dessutom har energi att göra saker, städa och laga mat, leka med ungarna, vara ute och bara vara! NI FATTAR INTE HUR JÄVLA SKÖNT DET ÄR!!! Jag börjar bli mig själv igen, både känner mig och ser så mycket piggare ut nu!!!! Känner en sån extremt tacksamhet till alla som hjälpt mig, alla människor jag inte ens känner som gav mig uppgifter om hur jag skulle gå vidare. Tack alla människor, speciellt till Dr.X och TACK TYSKLAND!! 
Och till världens bästa mamma ❤️
 
Ni andra säger jag bara FUCK YOU till! Ni får tro och säga vad ni vill.. Ni kommer stå där med jävligt långa näsor en vacker dag...  när Sverige har vaknat, och också skaffar sig kunskap och läser på. En vacker dag kommer precis samma tester och behandlingar göras även här.
De är jag säker på!!! 
 
Nåja - Nu en kopp kaffe till, sen ska jag iväg på ett litet äventyr... överraska Mois och vanessa med en grej! De kommer bli så glada :-) Och Mysan får under tiden vara hemma och leka med mormor sin, hon är fortfarande ganska så hostig. 
Och i morgon blir det dagis och tillbaka till de vanliga rutinerna igen. Mois har längtat. Ska även skola in lillasyster nu, de är verkligen på tiden! Tror att hon också kommer trivas super :-)
0 kommentarer