Senaste dagarna ...

Dagarna rullar på även om de två senaste har varit lite halv sega. Har inte mått jättebra, blir alltid sådär när man kör på som en idiot så fort man mår bra, sen blir de bakslag. Men de är ju inte lätt att sitta stilla heller när man mår tipptopp. Nåja, får väl ändå se det som att det varit värt det - eldat upp massa skräp, altan är fin, hundgården kan de ej smita från, vi har planterat blommor och tömt växthuset så vi snart kan fixa lite tomat och gurkplantor...! Ja barnen har fått riktiga vårkänslor nu, precis som jag! Underbart' 
 
 
Moa har fullt med prickar över hela sig, även en inne i munnen så hon har haft lite svårt att äta men annars har hon inte gnällt värst mycket om att de kliat eller så. My har just nu en misstänksam prick på kinden, hoppas de blir fler, så hon också får vattkoppor nu och hinner bli frisk igen till syrrans kalas.
Kusin Billy var här en sväng igår i hopp om att han också ska bli en prickikorv. 😅
 
Jaja, idag ska jag ev. köra in morfar till Norrtälje sen därifrån ska mor min köra honom vidare till danderyd och läkaren. Han ska kolla sin fot som blivit värre igen nu, då han legat sjuk i över en vecka. Han mår verkligen inte bra stackarn, men nu får vi hoppas de vänder och att han blir pigg och glad igen.
Bästa morfar min 💙💚
 
Jag vet inte vad vi mer ska hitt på idag. Det blir i alla fall lax till middag, fixa ett par matlådor till åt morfar. 
Och hittar jag lite energi så ska jag fixa klart Moas rum. Det ska vara ett rum som passar en pysseltjej har hon sagt. Mycket riktigt, hon är inte så mycket för leksaker, det är mer pyssla hon gör. Och älskar. 
Så ni som kommer på hennes kalas - köp gärna pysselset, eller utomhusgrejer! jag vet att hon bland annat kommer få ett badmintonset. Det kommer hon gilla. Hon börjar tycka att de andra på gården är lite "tråkigt". 
Ja, liten blir ju stor!!!! 😍 6 år!!! 🙈
0 kommentarer