Förkylda

Hela förra veckan var de dagis som gällde, gick jätttebra för My. Hon trivs och tycker att det är jätte roligt. Så skönt med två barn som verkligen älskar att vara på dagis! :-) 
 
I lördags så var vi upp till H-vik, var i skogen och kollade på cross och grillade korv! Roligt och mysigt tyckte barnen. Sen blev de fortsatt lek hemma hos bror A och även grillat till middag innan vi for hemåt igen. 
 
Igår söndag var vi ute hela dagen, de var strålande sol och man fick härliga vårkänslor igen. Barnen lekte på gården och jag började spika hundgård, sen kom även mamma hit och hjälpte till.... Blev jätte bra. Och nu kan inte vovvarna smita längre! Nu är det ett mer ordentligt staket runt om, och inte bara nät som innan, de gick bara sönder hela tiden...... När det blir lite varmare ute så ska jag måla staketet. Och upp med ett tak så de även har en skyddad plats vid regn.... och skugga under sommaren.   Men sen är de helt klart :-) 
 
Idag är båda tjejerna hemma, de är förkylda, speciellt My. Snorar, hostar och klagar över magvärk. Ja, välkommen förkylning !
Mois har mest ont i halsen och är lite hes, men annars pigg, så hon har bestämt att hon ska måla strax. Hittade lite gipsfigurer hon kan måla. Får se om även lillasyster orkar vara med! 
 
 
Titta här då! Så snygg tjejernas cross blev med nya rosa plasten på! Tack bror A för all hjälp med hojen 👌🏼
Och bror T har lagat saaben så nu ska väl den rulla på bra ett tag till ;) Tur för mig att jag har så händiga bröder ✌🏼😅
 
Nej försöka sysselsätta Mois med nått nu, hon är så rastlös redan och klockan är bara 9.... 
0 kommentarer