Är det ett jävla skämt eller?

Igår så ringde faktiskt läkaren från medicinmottagningen, kors i taket liksom, hon försökte förklara bort sig med att hon skickat svar via brev men nej, de har hon inte. Hon sa att alla prover är bra. "Ryggont, huvudvärk och gångsvårigheter oroar mig inte, så kan man ha" 
Jaha och svullet ben, alla svullna körtlar, utslag och dessutom en inflammation i nervsystemet är också fullt jävla normalt eller? 
DÅ FRÅGAR HON VEM SOM SAGT ATT JAG HAR EN INFLAMMATION I NERVSYSTEMET!!!??? 
Ja du själv liksom din idiot...!!!
Och efter en tystnad när hon läste på datorn så "ja de hittade en inflammation där ja, men vissa människor har så utan att man behöver leta så noga efter orsaken" 
URSÄKTA??! Jag klarar inte ens av att ta hand om mig själv längre och vill inget hellre än att bli frisk !!! Jag har dessutom två små tjejer som behöver mig ... men nej, jag kan vara glad att jag inte har lungcancer typ. Ja tack så jävla mycket för hjälpen!!!!
Och nån MS var det inte tal om längre, de kunde de inte vara .... men vad jag förstått så måste man göra en magnetkameraundersökning för att ens kunna utesluta det??
IDIOT!!!!! 
Det var synd att jag inte spelade in samtalet för då hade jag fan gått vidare med detta och anmält kärringen, hon borde verkligen byta arbetsplats....!!! 
Man vet liksom inte om man ska skratta eller gråta... 😡 Det är som ett stort jävla skämt!!!
 
Nåja, 
jag är så arg. Var tvungen att skriva av mig kände jag. Men antar att vem som helst skulle känna samma sak efter ett sånt samtal. Mm.... 
 
Igår hade jag en bra dag, var i Norrtälje med Frank och alla barn. Spring i affärer. Var så glad.... men idag får man tydligen sota för det - ont i benen och i huvudet. När jag är uppe och går känns de som att man är på en gungande båt... Eller att man är full som en kastrull. 
Skit obehagligt ............. 😪
0 kommentarer