Äntligen vattkoppor....

Äntligen vattkoppor i huset. Ja, det är ju bäst att de får det nu när de är små.... Det har gått vattkoppor på dagis och igår började febern för Mois och massa röda utslag. Stackarn. Jag hoppas att lillasyster också blir smittad snart så att de måste vara hemma samtidigt. Och att båda är friska och pigga till storbarnets födelsedag! :)
Läste dock att de med nedsatt immunförsvar kan bli smittade och få bältros, så jag hoppas verkligen att jag lyckats byggt upp mitt under de senaste veckorna nu..... Usch, jag vägrar bli sjuk, så nu är det bara stoppa i sig ännu mer av allt jag redan äter för att bli och hålla mig frisk....

Nåja, Mois har fått en ny favorit - TROLLS. Filmen sitter tjejerna och tittar på just nu också, trots att vi såg den igår kväll. Hon bestämde ganska fort att de skulle bli Trolls som tema på kalaset, istället för Monster high, ingen blev gladare än mig då det fanns mycket mer att välja på när de var Trolls. Så nu har jag beställt lite fint till kalaset, och även hittat ett par presenter åt födelsedagsbarnet. Jag tror hon kommer bli mycket nöjd! =)


Aja, idag blir det väl mest lugnt här i hemmet. Ser ut att bli tråkväder också så det är väl inte hela världen. Får se om jag orkar fortsätta med Mois rum lite senare idag, har inte blivit att jag gjort klart det än då vi senaste dagarna bara varit utomhus, i det fina vädret! Riktiga vårkänslor och så läser man idag att det ska bli snö på onsdag..... Nej nej, hoppas det inte stämmer.
0 kommentarer