Åh snart har jag en altan!!

Igår var bror A här och blev kvar över natten, han började bygga min altan. Kommer bli så snyggt!! Och skönt att kunna sitta på altan och äta middagarna istället för ute på gräsmattan i sommar... :-) 
 
Har jag tur är den klar till helgen :-) 
men nu känns de inte lika bråttom heller, när de blivit alldeles vitt på backen igen. Usch. Men antar att den försvinner lika fort igen, och att solen snart gör oss sällskap. Igen... Vill ha VÅÅÅÅR nu!!!! 
 
Ante körde Mois till dagis, hon har bara lite ont i halsen än så hon fick gå, då hon längtat. I morgon kan nog även My gå dit, hon är mycket piggare idag.. Hon har lämnat soffan idag för att leka på sitt rum, och snoret rinner knappt idag. Skönt för henne. Hon längtar ju också till dagis! 
 
Vi får se vad vi hittar på idag. Mois rum är som ett jävla kaos. Vet inte vad hon gjort, och hon behöver dessutom ha upp ett par hyllor till på väggen så jag har tänkt att jag ska städa och röja, och fixa hennes rum idag. Då lär hon bli glatt överraskad när hon kommer hem. Snart fyller ju ungen år också, tänk att hon redan fyller 6 år. Herregud... Åren har gått så fort. Vi måste baka massa gotti inför kalaset, förstås, jag behöver även skaffa en present och lite pynt . Temat blir i monster high det här året.
Ja, det är väl bara sätta fart här i nästa vecka nu..... 
 
Mysan sa glatt "jag kan hjälpa dig städa Moas rum" haha jo tjena, att hon hade hjälpt till, snarare suttit och pillat på syrrans alla leksaker. Dockskåpet och petshops husen är favoriterna..... Haha! ;-) 
0 kommentarer