Mmmmmm

Igår sov stora tjejen borta, hon följde nämligen med bror A hem och hade lekt med Lill kussen i skogen, åkt fyrhjuling och haft massa annat skoj för sig.
Hon ringde mig tok ledsen runt 21 igår kväll, hon hade inte kunnat somnat så hon ville ringa , grät som en tok och sa godnatt .....  Så ont de gjorde i mammahjärtat.
Jag gjorde mig beredd på att få fara dit och hämta hem henne, men hon lyckades istället somna på soffan där, framför barnprogram, så de var ju skönt. 
Fick en bamsekram i morse när de kom hit och åt frukost.
Jag tycker ändå att hon är jätte duktig, det var ju bara andra gången hon sov borta. Första gången hos morbror T och nu hos A. =) Hon sa också "nu är det bara Robin kvar" ja, hennes tredje morbror alltså, haha. 
Mina barn har tur dom som har så fina och snälla morbröder . Tjejerna älskar verkligen dom alla tre.... :-) 
 
Jaja idag då.... Har varit i Norrtälje. Åkt och visat upp bilen nu när den är fixad, nu är den godkänd. Bra bra. 
Blev lunch på jobbet med hela gänget där, sen for jag och My vidare. In och handlade på Lidl och sen hem till morfar min på kaffe. 
Moa blev kvar på jobbet med mormor, hon skulle hjälpa plocka upp panduro ..... Ja de är väl kul att hon ändå kan hitta på lite skoj nu när hon inte får vara på dagis pga. vattkopporna 😊
Och än har inte lillasyster fått nå prickar, vad tusan... hon hade ju egentligen kunnat varit på dagis då denna vecka. Jag trodde det gick fort när man var under samma tak, men nä, klart hon ska bli sjuk när den andra blir frisk.... så är de väl, typiskt nog ;P 
 
Igår när Sacha och Stella låg på filten och sov, fick de sällskap av kissen.... Först lite bus, tvätta varandra, och sen ...... SNARK!!! Alla tre sover tillsammans :-) Hur gulligt?
Bara Roxy som saknades men hon ligger gärna inte bland bebisarna. Skönt iaf att de går bra med både hundar och katt!!! 
 
Tänk att valpisarna blir 1 år i juli!
Tiden har gått fort! 
0 kommentarer

Senaste dagarna ...

Dagarna rullar på även om de två senaste har varit lite halv sega. Har inte mått jättebra, blir alltid sådär när man kör på som en idiot så fort man mår bra, sen blir de bakslag. Men de är ju inte lätt att sitta stilla heller när man mår tipptopp. Nåja, får väl ändå se det som att det varit värt det - eldat upp massa skräp, altan är fin, hundgården kan de ej smita från, vi har planterat blommor och tömt växthuset så vi snart kan fixa lite tomat och gurkplantor...! Ja barnen har fått riktiga vårkänslor nu, precis som jag! Underbart' 
 
 
Moa har fullt med prickar över hela sig, även en inne i munnen så hon har haft lite svårt att äta men annars har hon inte gnällt värst mycket om att de kliat eller så. My har just nu en misstänksam prick på kinden, hoppas de blir fler, så hon också får vattkoppor nu och hinner bli frisk igen till syrrans kalas.
Kusin Billy var här en sväng igår i hopp om att han också ska bli en prickikorv. 😅
 
Jaja, idag ska jag ev. köra in morfar till Norrtälje sen därifrån ska mor min köra honom vidare till danderyd och läkaren. Han ska kolla sin fot som blivit värre igen nu, då han legat sjuk i över en vecka. Han mår verkligen inte bra stackarn, men nu får vi hoppas de vänder och att han blir pigg och glad igen.
Bästa morfar min 💙💚
 
Jag vet inte vad vi mer ska hitt på idag. Det blir i alla fall lax till middag, fixa ett par matlådor till åt morfar. 
Och hittar jag lite energi så ska jag fixa klart Moas rum. Det ska vara ett rum som passar en pysseltjej har hon sagt. Mycket riktigt, hon är inte så mycket för leksaker, det är mer pyssla hon gör. Och älskar. 
Så ni som kommer på hennes kalas - köp gärna pysselset, eller utomhusgrejer! jag vet att hon bland annat kommer få ett badmintonset. Det kommer hon gilla. Hon börjar tycka att de andra på gården är lite "tråkigt". 
Ja, liten blir ju stor!!!! 😍 6 år!!! 🙈
0 kommentarer

Syskonkrig!!!

Här börjar morgonen med krig.
Mois är inte alls glad över att prickarna blivit ännu fler nu.
Och My skrattar och säger "du har verkligen mycket prickar" 
varpå Moa kommit på att hon kanske smittar henne fortare via kramar, jagar henne och försöker krama om och My får verkligen panik och skriker och gråter
"jag vill inte ha prickar!!!!!"
 
Haha jag kan inte annat än att skratta , både låter och ser SÅ roligt ut 🙈😂 Tokiga barn! 💞
Och kanske en smula elak morsa....... 
 
0 kommentarer