Städar ...

Städa, städa , städa .... Ja typ, hos Frank , här hemma , tömt en stuga så vi kan ha folk kvar över midsommar osv. 
 
Full fart, de blir så bra och fint överallt. Är så glad att man orkar hålla på utan att kroppen säger ifrån, har mått prima nu i typ en hel vecka tror jag. Sådär riktigt jävla bra. Är så glad och inställd på att jag ska palla mig igenom detta och bli frisk!!!
Bli starkare än någonsin. 👊🏼👊🏼
 
Barnens nya tv-spel och film hörna 😊👇🏼
 
 
Igår fick Frank komma hem från sjukhuset, de går åt rätt håll men han ligger ju mest hela dagarna så vi gör såklart honom sällskap mycket, och servar honom med mat förstås.  Hoppas han kommer på benen snart igen. Igår blev de tigerräkor/kycklingspett med grönsaker och risnudlar , idag står de kassler med potatis och gräslökssås på menyn! Gott , gott :-) 
 
Snart får mina barn gå på sommarlov också, de slutar på onsdag ... Då först ska Mois ha avslutningsfest på dagis. De ska gå och leka på busplejset, äta lunch ute, leka lite till ute i en park. Ja bästa dagis! SÅ hon kommer sakna både fröknar och barnen där. Men jag hoppas hon kommer trivas lika bra i skolan sen i höst. Och My får gå två år till på bästa dagiset , hon är jätte sur över det, hon vill förstås också börja skolan precis som storasyster. Göra allt som syrran men nä..... De blir nog bra till slut i alla fall ☀️ 
Skönt med sommarlov tycker jag. Även barnen faktiskt ... de längtar efter sovmorgon och massa sol och bad och annat skoj...... Härligt !!
0 kommentarer