Sommarlov.

Full fart hela helgen, eldat och röjt upp på gårdarna. Göra fint till sommaren.... och plats för gäster som kan ligga kvar över midsommar. Härligt.
Steffe var även här från lördag-söndag och hjälpte till.
Tjejerna hann förstås med massa lek också. Roligt.
 
Mois sover än här i huset, och My sov hon också fram till halv åtta. Skönt! Man kan säga att mina barn redan har fått sommarlov nu! Mois ska dock dit på onsdag när de är avslutning för alla barn som börjar skolan i höst. Skönt att slippa tjata och bråka om dagis, My bestämde redan igår kväll att hon inte skulle dit idag och Mois tvekade också. Vet inte varför de blivit så för tidigare gjorde de inget annat än att tjata om att få åka dit så antar att även tjejerna längtar efter sommarlov. Känner ju mig taskig att behöva tvinga dit dom när jag ändå bara är hemma , så nä... Nu går de på ett långt SOMMARLOV!!! 
Det blir bra det. :-) 
 
Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, de regnar och är tråkigt. Vi ska äta lunch med Frank iaf, och annars får de väl bli lite fortsatt pyssel och städ här inne. Allt är inte riktigt i sin ordning än, men snart så... My har en katt hon ska måla/pyssla så det passar bra en dag som denna , och Mois får hitta nått hon också att pyssla me... Det gillar dom.... 
 
Nu ska vi ha en härlig sommar med massa kul, eller hur , mina älskade ungar😍☀️😎
0 kommentarer