Senaste dagarna

I söndags for vi iväg på cirkus , de tyckte alla 4 barn var roligt och bra. Mois fick dessutom rida runt ett varv på en stor häst. Lycka. 
 
 
I måndags körde jag Frank till läkaren i Norrtälje, blev lite spring i affärer också och lunch innan vi for hemåt igen. Ante hängde med, och han och tjejerna plaskade i poolen. :-) 
 
 
De fick även prova krock-kuddarna jag köpt, ser fruktansvärt roligt ut. My höll dock inte med som flög som en vante hela tiden, men ändå, haha. Mois längtar efter att kusin Max ska komma, och ja, dom två kan säkert ha väldigt roligt med dessa tillsammans. ;-) 
 
 
Igår tisdag var de rätt lugnt, jag körde ett par maskiner med tvätt och städade lite. Och hängde på morfars altan för kaffe. ;) På kvällen kom Vanessa ut hit igen , tjejerna glodde mest på film innan de var dags att sova. 
 
Idag ska vi iväg igen, köra Frank till Danderyd men innan de väntas även massa spring i affärer. Kul, kul! Jag ska kolla efter ett par bra gympadojor till.. Svindyra jävlar men så sköna att gå i, underlättar för både mitt knä, benen och rygg. Så det är väl värt det alltså.  Fick ett par av mamma tidigare men de är en riktig färgklick, sköna men fula, haha, jag vill ha ett par svarta eller vita också att varva med ;-) 
 
Nä nu blir det snart frukost här och göra oss i ordning lite. Få liv i storbarnet också som sover än... Lillasyster ligger iaf framför TVn redan med en smörgås. 
0 kommentarer