Fiske och bad!

Igår var barnen väldigt nöjda över dagen, vi drog och fiskade på förmiddagen. My drog upp största abborren. Nappade på ganska så bra för oss alla 👌🏼☀️🎣 
 
 
Linda rensade och Robin grillade , så Frank fick abborre till lunch. Hamburgare åt oss andra. 
 
 
Sen började vi alla röja hos Frank, fick massa gjort. Tvätta av altan och alla möbler, poolen är äntligen igång nu, rensa ogräs , planterade blommor osv. Ja nu har han de fint till sommaren :-) Morfar var faktiskt mycket piggare igår, igår så satt han mer ute i solen och gjorde oss sällskap än att ligga till sängs. Härligt!! 
 
Vi gjorde sen hemmagjord pizza på tortilla bröd till middag, barnen fick göra sin egen och lägga på vad de ville. Blev mycket gott att göra på tortilla, slapp man den där känslan av att ha ätit en hel degklump. 👌🏼😅
 
 
Sen fick barnen avsluta dagen med att plaska i poolen, de har dom längtat länge efter nu så de var lycka på hög nivå. :-) 
 
 
Idag då? Ingen aning än. Tror mormorn ska ta med sig Mois till Norrtälje för att handla lite. Själv blir jag kvar hemma med Mysan, måste städa lite här i hemmet. Starta en tvättmaskin eller två. Snygga till det lite... Får nog bli en städdag idag. Lovat barnen att få bada idag igen också, så hoppas på lite sol senare. 
0 kommentarer