=)

I söndags blev de massa lek för tjejerna med Vanessa igen, vi badade också i poolen igen. Både jag och mormor hoppade i och "svalkade" oss i 27 grader, haha skönt. 
 
 
Igår måndag hade jag en fruktansvärd huvudvärk, hade inte kunnat sovit under natten pga värmen som blev här inne så kanske var därför. Jag och tjejerna körde Frank till sjukhuset, först med foten, sen lunch, tillbaka för provtagning, handla på Lidl och sen hem. Jag fick sova en stund , de behövdes, var helt slut eftre timmarna i Norrtälje. Min skalle ville sprängas. 
 
Nåja, sen blev det GO fika på morfars altan. Robin och Linda kom också förbi, de badade igen med barnen. :-) Blir nog poolen varje dag nu i sommar, i alla fall när de bjuds på sol :-) På eftermiddagen kom mormor hem med Billy. Han har varit här i natt och blir kvar ännu en natt, ska köra hem honom i morgon så idag blir det massa kusinlek! Härligt härligt. Ser dock ut att bli lite trist väder men vi får hitt på något kul i alla fall. Min skallvärk är borta idag så de är skönt. 
Tjejerna i väntan på Frank igår 
 
 
 
Och nu här idag på morgonen så fick småttingarna smörgås i soffan framför Barnkanalen. My vaknade 7 och Billy 20 minuter senare. 
Nu har även storbarnet vaknat till liv så snart ska vi koka lite ägg och äta en mer ordentlig frulle 😄
 
 
Och de ser ut som att de kommer blåsa upp till regn, tyckte jag hörde åskan nyss när jag var ut också. Tråkväder! 
0 kommentarer