Senaste dagarna

I söndags for vi iväg på cirkus , de tyckte alla 4 barn var roligt och bra. Mois fick dessutom rida runt ett varv på en stor häst. Lycka. 
 
 
I måndags körde jag Frank till läkaren i Norrtälje, blev lite spring i affärer också och lunch innan vi for hemåt igen. Ante hängde med, och han och tjejerna plaskade i poolen. :-) 
 
 
De fick även prova krock-kuddarna jag köpt, ser fruktansvärt roligt ut. My höll dock inte med som flög som en vante hela tiden, men ändå, haha. Mois längtar efter att kusin Max ska komma, och ja, dom två kan säkert ha väldigt roligt med dessa tillsammans. ;-) 
 
 
Igår tisdag var de rätt lugnt, jag körde ett par maskiner med tvätt och städade lite. Och hängde på morfars altan för kaffe. ;) På kvällen kom Vanessa ut hit igen , tjejerna glodde mest på film innan de var dags att sova. 
 
Idag ska vi iväg igen, köra Frank till Danderyd men innan de väntas även massa spring i affärer. Kul, kul! Jag ska kolla efter ett par bra gympadojor till.. Svindyra jävlar men så sköna att gå i, underlättar för både mitt knä, benen och rygg. Så det är väl värt det alltså.  Fick ett par av mamma tidigare men de är en riktig färgklick, sköna men fula, haha, jag vill ha ett par svarta eller vita också att varva med ;-) 
 
Nä nu blir det snart frukost här och göra oss i ordning lite. Få liv i storbarnet också som sover än... Lillasyster ligger iaf framför TVn redan med en smörgås. 
0 kommentarer

Midsommar i bilder

 här kommer äntligen ett gäng bilder från midsommar, har haft så dåligt nät tidigare så har ej kunnat uppdaterat tidigare. 
 
Det var en lyckad dag. 
God mat, 5-kamp och tipsrunda för både barn och vuxna, paket-lek och dans runt stången. Barnen var så nöjda, så roligt. Mois gav mig en bamse kram innan sängen på kvällen och tackade en extra gång, för allt. Hon var nöjd med de små paketen som var vinst i varje tävling ;-) Kul att barnen var extra lyckliga, alla 3! 
 
 
0 kommentarer

=)

I söndags blev de massa lek för tjejerna med Vanessa igen, vi badade också i poolen igen. Både jag och mormor hoppade i och "svalkade" oss i 27 grader, haha skönt. 
 
 
Igår måndag hade jag en fruktansvärd huvudvärk, hade inte kunnat sovit under natten pga värmen som blev här inne så kanske var därför. Jag och tjejerna körde Frank till sjukhuset, först med foten, sen lunch, tillbaka för provtagning, handla på Lidl och sen hem. Jag fick sova en stund , de behövdes, var helt slut eftre timmarna i Norrtälje. Min skalle ville sprängas. 
 
Nåja, sen blev det GO fika på morfars altan. Robin och Linda kom också förbi, de badade igen med barnen. :-) Blir nog poolen varje dag nu i sommar, i alla fall när de bjuds på sol :-) På eftermiddagen kom mormor hem med Billy. Han har varit här i natt och blir kvar ännu en natt, ska köra hem honom i morgon så idag blir det massa kusinlek! Härligt härligt. Ser dock ut att bli lite trist väder men vi får hitt på något kul i alla fall. Min skallvärk är borta idag så de är skönt. 
Tjejerna i väntan på Frank igår 
 
 
 
Och nu här idag på morgonen så fick småttingarna smörgås i soffan framför Barnkanalen. My vaknade 7 och Billy 20 minuter senare. 
Nu har även storbarnet vaknat till liv så snart ska vi koka lite ägg och äta en mer ordentlig frulle 😄
 
 
Och de ser ut som att de kommer blåsa upp till regn, tyckte jag hörde åskan nyss när jag var ut också. Tråkväder! 
0 kommentarer