Nu måste de va nära....

Katta är galen, springer runt och jamar , bebisarna sparkar för fullt i magen, mamma katt byter plats och ställning varannan minut. Vill inte äta , bara druckit vatten....
Ja hallå små bebisar, kom ut nu ni 😅😍
 
 
Moa tror på 8 kattungar 
My tror på 4 stycken 
Jag gissar på 5 
 
Ja, bara att vänta och se 😍
 
0 kommentarer

Sol&bad, varje dag

Sol och bad varje dag , hallå underbara väder! Så skönt att barnen har tillgång till stor, fin pool utan att behöva åka iväg någonstans. Vi är typ aldrig hemma känns de som, mest uppe hos Frank och hänger på hans altan vid poolen. Ungarna badar som aldrig förr, och har så kul , och min stora tjej kan snart simma !! 😍 Ben och armtag sitter, hon måste bara tro på sig själv och våga simma iväg utan några trygga flytgrejer på sig. Snart så, snart tror jag hon klarar det!
Så duktig!! 👌🏼👌🏼☀️😎💕
 
Och lilltjejen är som en galen fisk i vattnet, hon hoppar från kanten och åker kana ... Helt orädd såklart och ibland blir jag orolig för att hon får i sig för mycket vatten. Där tränar vi istället på att hålla munnen stängd haha. 💛
 
 
Sol, bad och massa glass 😁
 
 
Igår var vi dock iväg till Hallsta och på speedway. Evigheter sen sist men barnen (mest Moa) har tjatat och längtat länge så ja, de var väl spännande.... Synd bara att de blev regn och matchen började inte förrän typ halv nio! Hemma först efter 23 så det blev ju väldigt sent . Vi hade ju dock tur led vädret sen , blev ju strålande sol efter regnet.
My ledsna väl ganska fort på att titta på speedway, tror inte nån av tjejerna egentligen tyckte de var särskilt roligt ... Och lilltjejen var ju jättetrött.
Men de hade förstås kul med kusinerna ändå så de var trevligt! 😊 
 
 
Idag onsdag.... Redan sol och fint så antar att de blir poolhäng! 👌🏼☀️
 
0 kommentarer