Äntligen....

Äntligen så ringde läkaren igår , och att få höra att de visar på inflammation i hela kroppen var nästan skönt. Sjukt att man egentligen blir glad av att höra att något är fel.... Men är så jävla trött på alla som försökt få mig att själv tro att det bara är psykiskt när man mått så jävla dåligt. Nu vet jag att det inte är en psykolog jag behöver, utan snarare att de får reda på vad fan som är fel så jag äntligen kan bli frisk och få vara mig själv igen!!! 
Det var verkligen på tiden... och tänk att de är tack vare min mamma typ som jag äntligen fick en tid till att ens göra ryggmärgsprovet. Mycket tjat om borrelia, som läkaren nu dock utesluter, så nu ska vi bara ta reda på varför.
Massa blodprover väntar på måndag, kallelse till röntgen och ett besök för att träffa läkaren så jag kan visa henne mina "knölar" och utslag. 
 
Nu finns det lite hopp igen om att kunna få bli sig själv, igen .... 
 
 
Fredag idag. Mois var ledig igår från dagis, går magsjuka där så var ju lika bra. Jag och tjejerna hängde hos min morfar. "Tur" att han också är sjukskriven och bara blir glad över att få sällskap. 
 
Idag kommer Vanessa ut och blir kvar i helgen så då blir det full fart på tjejerna.
Även lilla Billy får vi träffa en sväng idag. Kul!!! 
1 kommentar
birgitta

Hej på Dig,det är inte roligt att må dåligt, det ska gudarna veta,hoppas nu att Du får hjälp efter att dom har tagit alla prover som behövs.Jag gick igenom en riktig pärs förra jan. och febr, så jag vet hur det är.Många Kryakramar och hälsa till Maria och Frank.

Svar: Nej, har varit riktigt jobbigt för alla att jag inte klarat vardagen själv med barnen. Nu hoppas jag att jag snart ska få bli frisk! Hoppas du har återhämtat dig.
Tack. De hälsar så gott tillbaka :)
Therese Messing