Never give up

Har haft ganska bra dagar, varit två nätter uppe hos brorsan för 30 års firande. Varit trevligt och för lite sömn men som sagt - trevligt, ändå. Vi kom hem i söndags,
igår (måndag) var vi med på jobbet. Hängde mest. 
Jag och mamma fixade tårta och smörgåstårtor. De fick bra betyg från alla gäster 👌🏼😋
 
Idag är jag hemma med tjejerna. Mår hyfsat OK. Varit in en sväng till Norrtälje, hämtat ut papper från VC , bokat tid hos en läkare i Örebro... Ska dit på måndag. Få hjälp att skicka proverna till Tyskland för analys. Har läst på mycket om borrelia och andra bakterier fästingar kan ge, och att man ingen hjälp här i Sverige får , så de är värt chansen. Antingen får man livet tillbaka eller så kastar man pengarna i sjön. De återstår att se.... 
 
Just nu är jag beredd att göra vad som helst för att få bli frisk, orka ta hand om mig själv och framför allt om barnen igen. 
Ingen verkar förstå hur vidrigt man mår , alltid värk någonstans i kroppen, att må bra ena minuten för att andra minuten ligga med snurr i skallen. Ja, så plötsligt kan de komma... De är sjukt. Fattar inte ens själv. Vet bara att man måste kämpa som en jävla dåre för att få hjälp och de är precis vad jag bestämt mig för att göra nu - kämpa ! 
Mina barn ska inom kort slippa bli besvikna i omgångar och tycka att mamma är skit tråkig. Så är det.
Jag lovar. 
0 kommentarer

Grattis , grattis ....

Grattis till världens bästa mamma / mormor idag, även till finaste lilla Max på födelsedagen :)

Vi ska snart iväg och äta lite lunch innan vi far upp till hallsta för att fira fyraåringen, sen åker jag och tjejerna ut till grandalen för två nätter. Därifrån blir det sen vidare till Ante ett par nätter också ... för då väntas ju 30 års partaj! 

Ja full fart.... så glad att jag är inne i min "bättre period" just nu. Mår bra så länge man tar de hyfsat lugnt bara. Skönt. 

Lämnade massa blodprover igår så får hoppas att läkaren snart ringer och har ett svar på vad som är fel så man kan bli helt återställd, framför allt slippa all värk i kroppen. 

Jaja, nu väntas mat någonstans för ungarna är hungriga :) 

0 kommentarer

Äntligen....

Äntligen så ringde läkaren igår , och att få höra att de visar på inflammation i hela kroppen var nästan skönt. Sjukt att man egentligen blir glad av att höra att något är fel.... Men är så jävla trött på alla som försökt få mig att själv tro att det bara är psykiskt när man mått så jävla dåligt. Nu vet jag att det inte är en psykolog jag behöver, utan snarare att de får reda på vad fan som är fel så jag äntligen kan bli frisk och få vara mig själv igen!!! 
Det var verkligen på tiden... och tänk att de är tack vare min mamma typ som jag äntligen fick en tid till att ens göra ryggmärgsprovet. Mycket tjat om borrelia, som läkaren nu dock utesluter, så nu ska vi bara ta reda på varför.
Massa blodprover väntar på måndag, kallelse till röntgen och ett besök för att träffa läkaren så jag kan visa henne mina "knölar" och utslag. 
 
Nu finns det lite hopp igen om att kunna få bli sig själv, igen .... 
 
 
Fredag idag. Mois var ledig igår från dagis, går magsjuka där så var ju lika bra. Jag och tjejerna hängde hos min morfar. "Tur" att han också är sjukskriven och bara blir glad över att få sällskap. 
 
Idag kommer Vanessa ut och blir kvar i helgen så då blir det full fart på tjejerna.
Även lilla Billy får vi träffa en sväng idag. Kul!!! 
1 kommentar