Norrtälje...

Igår fick vi alla lunch uppe hos frank, sen när jag skulle upp på fika var de bara My som ville följa me. Mois och Vanessa skulle prompt vara hemma själva. De tyckte dom var spännande. De hade väl lekt med hundarna, men när jag kom ner igen så satt den ena vid datorn och den andra med telefonen 😂 Mmm bäst att de passade på medan man var borta alltså ;P Mois hade även ringt till både mormor och Sally för att berätta att de minsann var hemma själva.. haha hon var nog lagom stolt. Stora tjejen ;-) 
 
Idag ska vi till Norrtälje en sväng. Frank ska till läkaren och jag ska hjälpa Vanessa att leta efter ett par vantar och ett par överdragsbyxor så ungen slipper frysa när de är ute och leker. :) Det blir en lång dag idag för My väckte mig strax före 6 med hennes hostattack. Mm hon har varit väldigt hostig här på morgonen, men är annars pigg. Skönt det i alla fall! 
 
Idag får vi även se om min läkare här i Norrtälje tänker ringa idag som bestämt - Gör hon inte det så lägger jag fan ner detta. Eller byter läkare!! Palla behöva jaga en läkare liksom för att få sina provsvar och fortsatt hjälp liksom. Nä, känner bara ilska mot henne just nu.... Tänk att de ska ta 3 veckor för ett svar från en röntgen. Visserligen betyder väl de att allt ser tipptopp ut men när man inte mår bra så borde hon väl fortsätta utreda en?! Eller skicka mig vidare till nå ställe som KAN! Fyfan... 
0 kommentarer