Mys i stugan

I söndags for vi till Örebro, sov på hotell en natt, läkarbesök på måndagen... Läkaren kunde säga till 100% att jag har borrelia genom att höra symptom och se mina utslag. Han misstänker även två bakterier till från samma fästing. Prover är iväg skickat så nu är de bara att vänta på svar. 
Vet inte vad jag egentligen ska tro, men har läst på som fan, läst om alla människor som varit sjuka i åratal utan att få hjälp i Sverige , deras räddning har ju varit att åka till ett annat land.. vilket land som helst, alla länder vet hur man behandlar , alla förutom vi här i Sverige. Sverige tror knappt på att borrelia finns och att proverna här dessutom är värdelösa om du haft infektionen längre än tre veckor.... Skrämmande. Men men, om proverna från Tyskland nu visar på infektioner av fästing så är de klart man kommer gå med på behandling därifrån, jag lär knappast bli sämre av att käka penicillin.... 
Så jag har lite hopp tillbaka nu om att kunna bli helt frisk igen..!! 
 
På tal om nå helt annat så var vi hos brorsan min i tisdags, firade honom på födelsedagen och fick både middag och GO fika. :-) 
 
Och vet ni vad vi gör nu? Vi packade ihop lite kläder och lite käk, och åkte hit till mormors hus som är under renovering. MEN, vi ska spendera nån natt här nu. Mysa i stugan.
 
Ja det är så spännande tycker barnen.... 
0 kommentarer