Fyfaaaan

Mois har inte kräkts sen runt 16 tiden igår så de verkar gå över fort, och dessutom har inte vi andra blivit smittade, än i alla fall, så hon måste snarare varit matförgiftad eller nått. Hmm..... Skönt att se att hon är piggare idag i alla fall!! :-)
 
Själv vaknade jag med ett svullet och ömt tandkött. Så jävla less man blir! Borrelia sitter ju även i munnen och kan orsaka tandlossning. Var väl därför jag fick de för över ett år sen, när tandläkaren inte riktigt kunde förstå hur de uppstått. Ja jävla kul.... Inte!!! Hela kroppen full med bakterier.... Nu är jag livrädd för att de ska bli ännu en lös tandjävel. Deprimerad av bara tanken. Nu blir de av att skölja och badda med Silvervatten i hopp om att de inte går lika långt som sist, käkar ju även redan penicillin så hoppas på de bästa. 
Idag har mamma faxat iväg receptet så får hoppas de snabbt kommer hem rätt penicillin som är starkare, och bättre. Mmm.... Jag tyckte jag var less förut men är fan ännu mer less på detta skit nu, mer än någonsin...!!!!
Även om jag samtidigt fått lite hopp tillbaka - Jag ska bli frisk! 
Never give up.......
 
Igår hade jag faktiskt en toppen dag, massa energi, jag och min bror möblerade om i vardagsrummet här. Han hjälpte mig få upp taklampa och få upp TVn på väggen. Blev så mysigt, och ser plötsligt så stort ut. 
Lite kvar att göra än men orkar fixa det senare idag kanske.... 
0 kommentarer