....

I onsdags ringde jag och sökte min läkare på medicinmottagningen, hon skulle ha ringt på måndagen men icke. Blev ett mindre trevligt samtal, även om de inte var tjejens fel som jag pratade med. Men ändå. 
På torsdagen ringde någon från ett annat nr från sjukhuset, så de är möjligt att de var hon. Men jag hade ingen mottagning så fick bara ett mess om missat samtal. 
Hon ringde ej mer.
Så får se om hon ringer idag..... 
 
Tanken är att driva de vidare trots att jag redan fått diagnos och behandling, men tanken är väl liksom att få fler läkare här i Sverige att fatta... Det är fan på tiden att de lär sig ställa diagnos, skaffa fram bättre tester... dom testerna man kan göra i vilket land som helst förutom just här. Ja jag fattar inte hur Sverige kan ligga så långt efter. De behövs mer forskning. 
Hur många är inte sjuka , och fått diagnoser som egentligen inte ens stämmer? Alla som får höra i åratal att allt bara är psykiskt?! De är ett stort mörkertal. Det är helt sjukt..!!! De finns ett flertal artiklar att läsa om just detta, de värsta är när de handlar om små barn. När det tex. vill skicka en 9 åring till psyk... eller om han 15 åringen som dog hemma på soffan ..... Eller den lilla 4 åringen som bara låg som ett lik i tre år tills hon fick hjälp i annat land..... För att man inte får någon hjälp här!!! I Sverige är alla "psykiskt störda" för att läkarna inte klarar av sitt jobb...!! Ett stort skämt!
 
Igår hade jag en hemsk dag, ont i skallen och värk i hela kroppen. Svårt med balansen. Kände mig febrig. Man ska tydligen räkna med såna här dagar under behandlingen, iaf nu i början, de är ett tecken på att antibiotikan funkar mot bakterierna. Så man får försöka tänka positivt och kämpa på..... Jag är glad att jag mår bättre idag, just nu bara en hemsk ryggvärk. Värken i kroppen går liksom att stå ut med , men när huvudet snurrar och man bara ligger, då är det inte roligt alls. 
 
Barnen är skönt nog friska igen i alla fall. Bara lite hostiga. 
Mois har haft fullt upp med att leka med Vanessa..... Och de väntar väl massa lek idag igen. Men nu först - Frukost! 
0 kommentarer