Norrtälje...

Igår fick vi alla lunch uppe hos frank, sen när jag skulle upp på fika var de bara My som ville följa me. Mois och Vanessa skulle prompt vara hemma själva. De tyckte dom var spännande. De hade väl lekt med hundarna, men när jag kom ner igen så satt den ena vid datorn och den andra med telefonen 😂 Mmm bäst att de passade på medan man var borta alltså ;P Mois hade även ringt till både mormor och Sally för att berätta att de minsann var hemma själva.. haha hon var nog lagom stolt. Stora tjejen ;-) 
 
Idag ska vi till Norrtälje en sväng. Frank ska till läkaren och jag ska hjälpa Vanessa att leta efter ett par vantar och ett par överdragsbyxor så ungen slipper frysa när de är ute och leker. :) Det blir en lång dag idag för My väckte mig strax före 6 med hennes hostattack. Mm hon har varit väldigt hostig här på morgonen, men är annars pigg. Skönt det i alla fall! 
 
Idag får vi även se om min läkare här i Norrtälje tänker ringa idag som bestämt - Gör hon inte det så lägger jag fan ner detta. Eller byter läkare!! Palla behöva jaga en läkare liksom för att få sina provsvar och fortsatt hjälp liksom. Nä, känner bara ilska mot henne just nu.... Tänk att de ska ta 3 veckor för ett svar från en röntgen. Visserligen betyder väl de att allt ser tipptopp ut men när man inte mår bra så borde hon väl fortsätta utreda en?! Eller skicka mig vidare till nå ställe som KAN! Fyfan... 
0 kommentarer

....

I onsdags ringde jag och sökte min läkare på medicinmottagningen, hon skulle ha ringt på måndagen men icke. Blev ett mindre trevligt samtal, även om de inte var tjejens fel som jag pratade med. Men ändå. 
På torsdagen ringde någon från ett annat nr från sjukhuset, så de är möjligt att de var hon. Men jag hade ingen mottagning så fick bara ett mess om missat samtal. 
Hon ringde ej mer.
Så får se om hon ringer idag..... 
 
Tanken är att driva de vidare trots att jag redan fått diagnos och behandling, men tanken är väl liksom att få fler läkare här i Sverige att fatta... Det är fan på tiden att de lär sig ställa diagnos, skaffa fram bättre tester... dom testerna man kan göra i vilket land som helst förutom just här. Ja jag fattar inte hur Sverige kan ligga så långt efter. De behövs mer forskning. 
Hur många är inte sjuka , och fått diagnoser som egentligen inte ens stämmer? Alla som får höra i åratal att allt bara är psykiskt?! De är ett stort mörkertal. Det är helt sjukt..!!! De finns ett flertal artiklar att läsa om just detta, de värsta är när de handlar om små barn. När det tex. vill skicka en 9 åring till psyk... eller om han 15 åringen som dog hemma på soffan ..... Eller den lilla 4 åringen som bara låg som ett lik i tre år tills hon fick hjälp i annat land..... För att man inte får någon hjälp här!!! I Sverige är alla "psykiskt störda" för att läkarna inte klarar av sitt jobb...!! Ett stort skämt!
 
Igår hade jag en hemsk dag, ont i skallen och värk i hela kroppen. Svårt med balansen. Kände mig febrig. Man ska tydligen räkna med såna här dagar under behandlingen, iaf nu i början, de är ett tecken på att antibiotikan funkar mot bakterierna. Så man får försöka tänka positivt och kämpa på..... Jag är glad att jag mår bättre idag, just nu bara en hemsk ryggvärk. Värken i kroppen går liksom att stå ut med , men när huvudet snurrar och man bara ligger, då är det inte roligt alls. 
 
Barnen är skönt nog friska igen i alla fall. Bara lite hostiga. 
Mois har haft fullt upp med att leka med Vanessa..... Och de väntar väl massa lek idag igen. Men nu först - Frukost! 
0 kommentarer

Kräksjuk.

mmm så vidrigt, vet inte alls vad barnen åkt på för skit. I måndags så kräktes ju Moa ett par gånger, sen bara varit hängig med värk i kroppen och lite feber, kräktes en gång till igår, och även Mysan började i onsdags natt men igår kväll började jag ge dom Silvervatten och sen dess har de varit hur pigga som helst. Båda två!! 👌🏼👌🏼 Nu börjar man känna igen tjejerna igen! Härligt!! 😊
 
Idag kommer Vanessa ut och blir nog kvar en hel vecka hos Frank, då barnen har sportlov. Med andra ord blir det full fart med massa lek, och så funderar vi på en tur med Ålandsbåten en dag. Ja de hade varit skoj! Bara vi alla mår bra och har ork så.... Mitt pencillin är snart slut så jag hoppas leveransen från Tyskland kommer snart. Då börjar jag en mycket starkare behandling så jag hoppas kroppen pallar det utan en massa problem - nu ska ju jag äntligen bli frisk! Och komma igång med att jobba! Ska bli så roligt att öppna ett litet café/grill-ställe här ute. Hoppas de kommer att uppskattas av de andra här ute på ön också. 😅 😉
0 kommentarer