Yes yes

Nu är min blogg igång igen efter att ha legat nere en tid . Så ja ... 
 
Igår tisdag var vi in till Sthlm för att skriva prov, jag var lite orolig då de var över 3 månader sen jag pluggade men blev sen lika chockad som hon som kollade efter resultatet, haha, GODKÄND! Det gick fort , och BRA , endast 5 fel av 60 frågor. Nu har jag alltså tillstånd för att få stå bakom baren och sälja alkohol. YES! Så glad , så skönt , ett steg närmare nu! 👌🏼👍🏼😃
 
 
Annars? Sommarlovet är snart slut. Storbarnet börjar skolan, vi har shoppat massa fint och nödvändigt till skolstart. Ska ha egentid med Moa på måndag, dagen före skolan, lovat att vi ska äta sushi och shoppa de lilla som saknas. Nya fina byxor. Hon har blivit så otroligt stor, växt som tusan , ibland är hon som en liten tonåring. Hehe... Hon har mest lekt med Vanessa i sommar, men har ju även lärt sig simma , är så stolt över denna tjej. Längtar efter lite egentid med henne , ska bli så mysigt. 
 
Här lite nytt vi redan hunnit köpa , allt på rea dessutom så då gäller de ju att passa på....Tjejerna är till och med redo för vinter med nya vinterstövlar. haha. 
 
Och vi har även bestämt att hinna med Leos lekland en dag , de är vad båda tjejerna alltid tjatar om så de passar väl utmärkt :) Mycket mer har vi inte hunnit eller velat , dom har ju mest hängt vid poolen hela sommaren. Badat, lekt och ätit på tok för mycket glass och bär. Haha. Tror dom är ganska så nöjda med sommaren ändå faktiskt.... Kan ju inte ha de så mycket bättre än så ;-) 
 
 
Nu måste vi snart göra oss klara här , vi ska köra Frank till läkaren i Norrtälje och efter de blir de iväg på litet äventyr för att överraska en som fullt år , och sen i eftermiddag är de 4 års koll för Mysan på BVC som gäller ☺️
1 kommentar
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh vad roligt, grattis till intyget! :D

Svar: Tackar! :)
Therese Messing