Shopping, sushi och hundgård!

Ja egentid i Norrtälje med storbarnet. Shoppat de sista inför skolstart och ätit sushi till lunch, hängde lite vid ån också. Mois tog massa foton, och vi bara njöt av tystnaden och att få vara själva. Hon ville gärna inte att tiden skulle ta slut så vi får nog ta oss lite mer egentid framöver. Älskade unge , i morgon börjar hon skolan. Hon är sååååå nervös , jag förstår henne, hon känner ju ingen där men jag hoppas verkligen att hon snabbt får kompisar och kommer att trivas! Borde inte vara några problem, Mois är ju en snäll tjej så klart hon kommer få polare! :-)
 
 
Sen hem igen och då hade lillebror och Linda börjat riva hundgård, de tidigare höll inte , de var fult som fan och hundarna rymde. Vi rev de och de började bygga nytt. Nu är de rejält och bra som fan , lite små fix kvar men sen jävlar kommer inte hundarna kunna rymma längre och de har fått hela lekstugan som hundkoja. Där kan de ha mat, vatten och bäddar. Mys! I vinter ska de även fixas värme där inne så dom har någonstans att vara under dagarna när en annan kommer jobba. Japp, de blir grymt! Är så nöjd. Och glad och tacksam över all hjälp.
Guldvärt!
 
 
Jaja i morgon blir de upp och iväg tidigt, första skoldagen 08:10 börjar Moa. Lillasyster får hänga med G-morfar under tiden... Får se hur länge Mois vill ha mig kvar i skolan men jag har lovat att följa med in iaf..... Hoppas som sagt de går bra, fort och smidigt! :-) 
0 kommentarer