Nedräkning ...

Vanessa har typ varit här hela sommaren ju men nu i två dagar har istället storasyster Fiona varit här istället, tjejerna har varit glada och badat i massor. De har saknat henne. 
De blev en liten tur ut i skogen på jakt efter guld också, men igår låg Moa och Fiona i poolen halva dagen. Trots att de bara är runt 16-17 grader i vattnet. Galna barn. :-) 
Nu här på morgonen har poolkillen varit här så snart blir de värme i poolen igen, härligt, då kan Lill skruttan bada igen .... Hon har inte kunnat badat på veckor nu pga att de är "iiiiiiiskallt" så hon kommer bli riktigt glad, nästa helg kanske, när de är varmt och skönt igen :-) 
 
 
Idag ska jag och storbarnet åka till skolan, besöka fritids, snacka lite och göra de klart för dom att även Mois ska gå där. Det var tydligen lite oklart , märkligt nog , när hennes ena fröken ringde häromdagen. 
Det är bara Moa och 2 barn till som börjar "nollan" , dom kommer dock bli 17 barn tillsammans då de slagit ihop klasserna 0,1,2 och 3 🙄 Tycker de låter lite väl skumt men kanske de blir bra ändå. Mois kompis hon kommer ihåg från dagiset här ute har tydligen flyttat men hon minns även den andra tjejen hon kommer gå tillsammans med nu. Hoppas verkligen de finner varandra och blir kompisar! Så hon även har en jämnårig och inte bara kompisar som är äldre , tänker att de kan bli lite jobbigt sen då efter 6an annars när de är dags att byta till Norrtälje. 
Jaja jag håller tummarna för att hon kommer trivas här i skolan, så de inte blir samma soppa som på dagiset här ute. Hon hade de så bra i Norrtälje och saknar alla sina kompisar där, och fröknar. Ja nu är de nedräkning här hemma till skolstart..... Pirrig och nyfiken tjej! 💞
0 kommentarer