Kattungar och nackspärr , jo man tackar jag

Min blogg har visst legat nere ett tag men nu är de nog ordnat igen tror jag. 
 
I torsdags fick katten bebisar, 4 stycken men bara 3 som klarade sig. De är så söta!!! I morgon blir det alltså en vecka gamla och än har ingen öppnat ögonen. 
 
 
 
Den här sista sötnosen med vitt streck i ansiktet (precis som sin mor) har barnen här hemma bestämt sig för att vi ska behålla. Jag tror lilltjejen döpt henne till Mimmi. Och katt mamman har ju Mois döpt till Vaiana. 😅😻
 
 
Annars då? Dagarna rullar på med massa lek ocj bad i vanlig ordning. Pool killen kommer väl förhoppningsvis idag och fixar pumpen så de kan bli sådär galet varmt och skönt i vattnet igen. Just nu är de bara 19 grader och då är de bara storbarnet som glatt badar. 
 
 
Igår var båda kusinerna här och lekte, skoj tyckte barnen. Lilla kussen har stannat över natten så idag blir de mer lek innan han blir hämtad. Hade köpt ett par tröjor åt honom och när han fick se att My hade en likadan blev de lycka för båda två. Haha dom där två alltså. Dom bråkar och leker på så bra tillsammans. Sötnosar. 
 
 
I måndags när jag körde Frank till Norrtälje satt jag med blåst på i bilen , fick lite ont i nacken som igår kväll bara blev värre. Fruktansvärd natt, vaknat hur många gånger som helst och klev upp strax före 5. Blir en lång dag idag och min nacke värker hur jag än rör på mig.
Hej nackspärr! 👋🏼😫😴
Hoppas de snabbt ger med sig igen...... 
0 kommentarer