Vakna.

När barnen vaknar 5 .... Suck! Mois har somnat om sån tur är men My ligger vaken på soffan. Blir en lång dag för henne.... Idag ska de tillbaka till dagis men lär väl få hämta lite tidigare så de inte blir tok långt för framför allt lillan som vaknat tidigt och dessutom inte varit där på länge. Men barnen längtar så blir väl kanske 9-13 idag :-) 
 
Igår var vi till Örebro fram och tillbaka, träffa läkaren. Skickat nya prover som de ska frysa in i väntan på att maskinen kommit igång. Ett prov som testar 10 co-infektioner samtidigt. Vill utesluta att man inte har blivit smittad av fler, speciellt den där bartonella som läkaren misstänkt pga. mina utslag. 
Men tills vidare fortsätter jag med samma antibiotika då jag redan äter den bästa mot borrelian. Och jag har mått bra i en HEL vecka nu i sträck!! När fan hände det sist?! Så jävla skönt. Har snart behandlats i två månader och de börjar se ljust ut! Går åt rätt håll... Underbart! Ska även bli intressant att se vad borrelia provet visar nu, nästan två månader senare. Se hur mycket som hänt sen sist! 
 
Jaja, snart är jag tillbaka om de fortsätter såhär. Tillbaka och starkare än någonsin.... !! Hur ska jag någonsin kunna tacka denna man?! Och läkaren i Tyskland!!? Och min mamma såklart! 😍🙏🏼 Och alla andra som stöttar förstås när många andra tyvärr bara fortsätter att blunda och skoja om det , precis som övriga Sverige/inom sjukvården. En dag kommer rätt prover och behandling även hit, till Sverige. Då får ni själva se!! Vänta ni bara.
Eller läs själva på och inse vilken extremt dålig sjukvård vi har, i alla fall när de gäller infektioner från fästingar! Sverige är inte bäst på allt, även om många verkar vilja tro det. Det är verkligen på tiden att VAKNA! Öppna ögonen!! 
 
 
Börjar dock känna mig förkyld eller om de sitter i än från allergin, började nysa och klia igår kväll . Tror de var pga påskriset som blommat upp. Hoppas de så det inte är dags för en förkylning, har inte tid med det..... Har såklart kastat ut riset så ja. Håller tummarna för att det var det.
Nu är det dags för frukost, sen göra mig i ordning så är jag klar i alla fall och bara behöver hjälpa barnen sen innan vi måste åka.
Japp, lång dag idag! 😴
0 kommentarer