Bus eller godis

Igår efter att vi halloween pyntat hemmet så fick barnen gå "bus eller godis" hos min morfar, de tyckte dem var roligt! :-) Sen blev de fiskgratäng till middag och bingolotto under kvällen. Tjejerna byggde massa pärlplattor innan de blev sängen.
 
En fin häxa och en fin fladdermus....
Mois ska ha med sig sin klänning till dagis i morgon för då ska de ha halloween-fest där. Gud så hon längtat till de!  
 
Nu här på morgonen har vi kört in storbarnet till dagis, 
lillasyster va inte alls glad att behöva sätta sig i bilen då hon är jätte snorig och klagade över att hon var trött och inte mådde bra. Somnade en stund på hemvägen men just nu äter hon lite yoghurt, Mois blev förkyld i torsdags och nu när hon blivit frisk verkar de börja på oss andra. Mysan och mormorn är värst än, så själv känner jag bara av halsen lite än. Peppar peppar!
 
Får se vad de blir av denna dag, hade behövt städa övervåningen efter helgens allt lek där, ska försöka orka mig på de idag, Mysan lär nog ändå mest ligga på soffan idag. Hon ser allt annat än pigg ut.... 
0 kommentarer

Helgen

Helgen har gått så himla fort, vi hade Billy här från fredag till lördag.
Under lördagen var även Tobbe och Max här, vi följde Ante på TVn som körde Cross .... Kussarna lekte i massor !! :-) 
 
 
Idag roar vi oss med att spöka ner i huset. Barnen ska gå bus eller godis hos min morfar i eftermiddag/kväll, Mois har halloween-fest på sitt dagis på tisdag och på lördag har vi halloween fest här hemma Så nu får man stå ut med spöken, spindlar och pumpor i en hel vecka här hemma, haha! 
 
 
Barnen tycker de är jätte kul..... :-) 
0 kommentarer