Helgen

Torsdag och fredag så var bror A med Billy här, de blev massa bus och lek och kortspel. Barnen fick hjälp att göra en jätte stor snögubbe också.. De tyckte dom var jätte kul.
 
 
Lördag så var vi hemma hos bror T, passade alla barn där medan bröderna körde Cross. My lekte inne med mormor medan jag fick stå ute i kylan då de andra tre barnen prompt skulle ut i snön, haha. De försökte åka pulka, hade snöbollskrig och gjorde snöänglar. :-) 
Vi åkte sen hem till morfar och Sally, firade far på farsdag och Sally på födelsedagen. 
Avslutade lördagen med att bli bjudna på middag uppe hos Frank. 
 
 
Ja och igår söndagen så gjorde vi väl inte så värst mycket, men de blev GO fika och middag med Frank här hemma, och bingo under kvällen.... I vanlig ordning ;P 
Under dagen var vi även upp till restaurangen och spanade, är ju dags att dra igång med att tapetsera, snygga till och inreda i rätt tema snart..... Kommer bli grymt! 
 
Jaja. I morse så försov vi oss lite, men storbarnet ville förstås till dagis då hon var hemma hela förra veckan. Hon kom bara typ tjugo minuter sent så de var ju inte så farligt.... Fröknar och kompisar hade även saknat henne Så hon har säkert jätte roligt idag! :) 
Jag och lillan roar oss med att gå igenom allt julpynt, i år blir julen hos bror A så har fixat i ordning en kartong fullproppad med julgranspynt och annat fint som ska med dit, man måste ju ha lite jul stämning på självaste julafton ju 👌🏼😂😍🎅🏻 Blir nog super ...... 
0 kommentarer