Ja jo, vilken "underbar" morgon ..

När My börjar dra i mig halv fyra på natten/morgonen.... Jag orkade knappt öppna ögonen, hon tjata och drog mig i armen.. "snälla mamma, gå upp" ..... Öh.... Drog på mig kläder, ser att klockan snart ska slå 4 och liksom undrar vad de är för fel på barnet.. (Haha) kaffe i soffan. Hon sitter nöjd framför TVn. Som om de inte vore nog så kommer även storbarnet 10 minuter senare, glatt säger hon "julpynta idag!!" 
- Öh jo Mois, fråga igen om 5-6 timmar typ. Det är mitt i natten nu. 😅
Hon bänkar sig också framför TVn och här har vi tre suttit sen dess..... Knäppa barn!!! 🙈😂
 
Nu börjar jag bli hungrig också efter all kaffe, snart dags för frukost och sen bara försöka tänka positivt över denna extremt långa dag som väntar..... Underbart! 
Tur att vi kan sysselsätta oss med att städa, tvätta kläder och julpynta.  Då håller man väl sig vaken i alla fall,
fredagsmyset ikväll får dock bli SÖMN istället för godis och film.... Tack och godnatt efter middagen typ.... Längtar redan dit! 😂👌🏼😴☕️
 
 
 
0 kommentarer

Toppen....

Mysan skötte sig galant hos tandläkaren, hon fick åka upp och ner i stolen (vilket tydligen var jätte roligt) och så visade hon snällt upp alla sina tänder..... Allt såg super bra och fint ut!!
 
Sen blev de några timmars lek på busplejset. Tjejerna var så glada..... Så ja, vi fick alltså en toppen dag tillsammans!! =)
 
0 kommentarer

Tandis, shopping och LEK!!!!

Ja snart har denna vecka också swishat förbi, haha herregud .... Jag hinner inte riktigt med i dagarna faktiskt, man lämnar Mois på morgonen, sen har jag och My varit mycket uppe i restaurangen och fixat. Hon är sån tur är glad att få hjälpa mamma där, och om hon ledsnar så har hon sin surfplatta eller nån annan leksak hon packat med sig. Häromdagen gjorde vi pannbiff och köttbullar också, de här med att rulla bollar var visst inte så enkelt, de blev stora, alltså jätte stora högar istället, även något som liknade bajskorvar (ok ursäkta språket) men typ. Ni förstår. Kul hade vi ju i alla fall, även om jag gjorde om alla hennes innan stekning.  😂
 
Nåja idag, ja idag är de torsdag och My ska till tandläkaren. För första gången. Hon verkar inte jätte happy över det. Vi får se hur de går men jag tror att hon kommer att gapa och visa sina tänder..... Fast hon har blivit så extremt blyg för främmande människor så nja, jag har ingen aning egentligen om hur de kommer att gå.
 
Första gången med Moa hos tandis gick ju inte alls men besök nr 2 med henne gick bättre när hon var mutad med att få välja en leksak från leksaksaffären efteråt. Japp, de här med att muta funkar faktiskt. 😂 
 
Får se om de kommer behövas för Lillan också, men de kanske räcker med att jag lovat ett par timmar på busplejset efteråt. ;) Moa ska även hon vara ledig idag och följa me, vi ska leta efter lucia kläder åt henne också, som hon ska ha på dagis , och sen leka av oss på leklandet! Det ska bli roligt att hitta på något, barnen blev jätte glada när de vaknade och fick höra dagens planer...... Framför allt Mois lyser som en solstråle..... De är nog på tiden igen för en massa lek och att bara umgås.
När hon annars kommer hem på eftermiddagarna efter dagis är hon oftast trött och gnällig så de blir inga jätte roliga middagar och kvällar. 
 
Ja nej , idag ska vi ha lite extra roligt!!! Jag och mina fina tjejer 😍💖 Sen i helgen har jag lovat att vi ska julpynta hela hemmet! Första advent på söndag så nu måste de väl få vara okej att ställa fram alla tomtar?! Myspys ju !! 
 
Jaja..
Nu en dusch för min del,
sen frukost.... 
0 kommentarer