Morsdag


Igår samlades vi alla här ute hos mig för att fira våran kära mor, på morsdag. När alla kusiner ses så blir det mycket bus och lek, det är köra cross och speedwaytävlingar på trampcyklarna som gäller! 
Vi grillade burgare till lunch, glass med jordgubbar till kaffet och sen grillat till middag. Massa gotti! 

Min mamma är bäst , hon ställer alltid upp på mig och mina barn. 
Världens finaste mormor! ❤️

Och igår morse fick jag två små paket av barnen som de fixat med sin mormor, och 3 teckningar av Mois och en av Mysan. 
Fin fina ungar, 
mamma älskar er mest! 💞


Idag ska vi till Norrtälje, Mois ska till talkliniken.... BVC tycker hon fortfarande pratar lite som att hon skulle ha förstorade halsmandlar än, att hon blivit så van vid det så nu efter operationen av mandlarna måste hon lära sig att inte prata genom näsan längre. Ja, de är två besök de har räknat med och att de sen ska vara bra. Får väl öva lite och få några tips på vägen kanske.... Ingen aning men de går säkert bra! 
Lillasyster får hänga med morbror/gudfar under tiden, sen ska vi mötas upp för lunch innan vi far hemåt igen. 

Mm måste göra mig och tjejerna klara nu, måste åka om ca en timme... 

Juste!! Mois har fått sin första lösa tand!! Haha stora tjejen.... Undra när den ramlar ur helt 😁😁 Jätte rädd var jag igår när jag borstade tänderna på henne haha, fy.... Och själv hade hon problem att äta grillad majs igår.... Pluttan :) 

0 kommentarer

Alltid något...

Har tappat de här med bloggen lite känner jag, 
dagarna ser ungefär likadana ut. Iaf när de är sol och fint. Ungarna är ute från morgon till kväll typ, massa lek och bad, och cross har det varit. Mois har känt på hur de är att köra rakt in i ett träd, sekunderna de tog att springa fram till henne så hann jag tänka allt de värsta man kan komma på. Fyfan så rädd jah blev när man bara hörde smällen. Dottern blev såklart också rädd, hade lite ont i ryggen men inge värre än så sån tur var... Sen skulle hon upp på cykeln igen och varje gång hon passerar de där jävla trädet igen så får jag magvärk... Haha usch, ibland undrar jag själv varför jag ens köpte en hoj åt dom... Men man minns själv hur kul de var att köra som liten, så jag förstår att hon inte vill att jag ska sälja den, men fan vad rädd man blir när man står och ser på. Iaf när olyckor händer, haha, men så är de väl med allt. Oavsett vad de håller på me! 

I helgen var vi även till thuns med mormorn, 
Mois behövde typ en hel ny garderob så nu är hon redo för värmen också ☀️ 

Mois klagar på att jag städar hela tiden? Vilket jag typ gör, är ju massa att fixa och jag gör bara lite i taget hela tiden för när tjejerna är ute måste jag ju ha koll på dom vilket gör att jag inte hinner alls så mycket som jag önskat. Men men, klart de ska få vara ute i fina vädret. Att se dom lyckliga är de viktigaste. Förstås. 
Städar gör man ju inte direkt, men vi gör ju om i massor här hemma... Möblerar om. Igår fixade jag övervåningen. Idag är de blåsigt och kallt , jag blir så glad, för de betyder att ungarna kan vara inne utan att jag får dåligt samvete. De får idag leka på rummen eller pyssla med nått. 
Och jag ska ta itu med ena rummet här nere, de ser ut som ett riktigt kaos efter att jag tömde den gamla byrån, så alla prylar ligger utspritt där inne. Nu ska de sorteras och läggas in i nya möbeln istället..... Ja, blir inga problem för mig att hålla sig sysselsatt iaf :-) 


I väntan på nya soffan så har vi nu fått mysa i saccosäcken om kvällarna istället....ungarna klagar inte iaf ;-)
0 kommentarer

Helgen

Jaha nu var det några dagar igen sen jag skrev , 
Dagarna går så himla fort när man hela tiden gör nått... Känns som att vi knappt varit hemma förutom om kvällar/nätter. 

I fredags drog vi till Grandalen, jag och ante hade bestämt att ses där med barnen och överraska morfar och Sally. De blev både lunch, fika och middag där! Massa bus och lek trots de tråkiga vädret, och massa cross körande..... Mycket större bana att köra på där ju så Mois va lycklig iaf, och började gasa på mer och mer. Vi väntade på kraschen som till slut kom också, men hon satt sig på cykeln direkt igen så de var ju bra. Hon börjar bli en liten tuffing! Ja lång men rolig dag alltså. 

På lördagen var vi i Norrtälje, med mormor, och morbröderna ante och Robin, marknad och massa karuseller för barnen. Avslutade dagen med Kina och sen hem till GPt. 


Idag, söndag, blev det också en sväng till Norrtälje. Storhandlat bland annat. Nu lagar jag mat, köttgryta står på menyn och Frank ska komma ner och äta med oss också. Storbarnet är där uppe just nu, och lillan sitter trött och snorig framför TVn.... Mm hon börjar bli sjuk, åh så trist, och ute är de kallt och blåsigt så nu blir de nog ett par lugna dagar hemma bara. Massa tvätt, städ och fix som väntar så finns ju att göra ändå ;P l
0 kommentarer