Snart gråhårig och behöver skaffa öronproppar

Ibland undrar jag vad som händer med mitt lilla stora barn, att hon börjar bli stor det vet jag ju, och även att de hela tiden går igenom olika perioder av tex trots m.m men nu? Eller nu och nu, snarare sen några månader tillbaka så håller hon på att göra mig knäpp. På riktigt!! Dagarna blir så långa och tråkiga när de hela tiden är tjat, tjafs och bråk. Om vad som helst egentligen. Mest är de väl allt tjat och att hon inte ens klarar av att vara tyst i 2 minuter som gör en galen, även hennes stöddiga attityd.... 
Hon vill helst att de ska hända något hela tiden, man ska titta på allt hon gör och ja, helt enkelt så kräver hon min uppmärksamhet alla hennes vakna timmar om dygnet. 
 
Ja man förstår ju ingenting, vad allt kommer ifrån, men förhoppningsvis så går väl även denna "period" över ganska så snart. 
 
Jag tänkte att de hängde ihop med åldern men de som först dök upp var ; 
 
Lugn, harmonisk? Jovisst.
De har mitt barn varit nu i 5 år så hon är väl ganska så less på det just nu, helt enkelt. Hahahah.... 
Men hon kommer förhoppningsvis tillbaka till sitt rätta jag igen, så småningom ❤️
Oavsett vad så vet DU att jag älskar dig.
Alltid! 
0 kommentarer

Fullt ös i lilla magen

 
Igår kväll var de fullt ös i magen, valparna levde runt som tusan när mormorn klappa och gosa med magen. Mor min gissar på minst 4 stycken... Det är väl vad jag själv också trott, att de blir 3-4 stycken som också är de vanligaste. Men de kanske kommer fler än så, man vet ju inte. 
 
Igår upptäckte jag att hon börjat hänga under lekstugan igen också, hon gjorde samma sak när hon var skendräktig så tog mig en koll under igår och såg att hon grävt en stor grop och gjort fint till sig och bebisarna. 
Det kan hon ju dock glömma så har täckt för med plank runt hela stugan så hon inte längre kan komma under där. Haha. 
Hon såg inte jätte glad ut på mig just då..... Nä ;-) 
 
0 kommentarer

Bara dagar kvar....

Roxy är stor och klumpig, hon har inte på länge hoppat upp i tex soffan eller så. Hon ligger mest och slöar, går hon ut så blir hon tok-trött jätte fort.... Hon verkar inte riktigt trivas med bebis-magen, iaf inte när de är så varmt ute. Då ligger hon hellre inomhus. 
Hon äter dock bra, inte jätte förtjust i fodret som ska vara bra för både henne och valparna så hon blir istället bortskämd med våran riktiga mat som hon är van vid att äta. Huvudsaken måste väl ändå vara att hon äter och mår bra. De gör hon! :-) 
 
idag är det 53 dagar sen första parning. 10 dagar kvar alltså! Oftast föder de för tidigt också, och om jag har fattat rätt så kan valparna överleva från dag 56. Alltså om bara 3 dagar...... Oj oj, tiden går fort och jag tror att jag kommer bli skit nervös när de väl blir dags! Man är ju lite orolig för att hon inte ska klara de själv, att något går på tok och man får bråttom iväg för hjälp... Man har ju aldrig varit med om de tidigare heller så man har ju egentligen noll koll förutom allt jag försökt läsa mig på om...
Men ja, man får hålla tummarna för att allt går bra och att de kommer ut friska valpar. 😍
 
Tjock blev hon ju tidigt, och man trodde mest att hon var skendräktig igen. Vågade inte hoppas alt för mycket denna gång,
förrän man kände valparna sparka. Tror de var i onsdags eller torsdags som jag kände första sparkarna. Så gosigt!! 
 
En bild från igår ☝🏼💕
0 kommentarer