2 år!

Jaha för exakt två år sen idag så var man i Uppsala och klarade körkortet. Var inte värst kaxig då som de två tidigare gångerna, eftersom att de kuggade mig på 1 liten skitsak var gång. Kommer aldrig glömma hur säker jag kände mig på första uppkörningen i Norrtälje, på min födelsedag... Allt gick så jävla bra så jag var väl FÖR säker, de enda som blev fel var ett litet skit misstag och du Får ju egentligen göra upp till tre små fel och ändå klara dig, men nej, eftersom att jag inte hade klarat skrivningen så sa han att jag skulle gå hem och läsa på i boken, att teorin var viktigast men att jag hade kört bra. MEN blev alltså kuggad! Jag var typ i chock och blev så besviken när jag samtidigt var så glad att jag hade lyckats så bra på alla jävla grejer han sa att jag skulle göra. I en ny bil och allt...
Han njöt av att en liten miss äntligen kom och att han kunde underkänna mig på det. Fy, är fortfarande lite bitter på den där gubben.... Nu när jag tänker tillbaka på det. 
Och andra gången då? Jo ett helt nytt ställe och ännu en ny bil. Klarade alla "uppdrag" jag fick, älskade den bilen, men tydligen så gjorde jag ett skit fel även den gången som sen enligt hon i Uppsala inte ens var fel - utan snarare rätt gjort av mig... Hon tyckte de lät skit knäppt allting, och skulle ta tag i det hela, få tag i han gubben i Norrtälje som egentligen inte borde ha fått kuggat mig pga att jag skulle hem och läsa boken en gång till. 
Den gången i Uppsala var jag skit nervös, hade jag kuggat även den gången hade jag nog gett upp. Skönt nog så gick det bra även där.... Såå.... Grattis till mig själv och mina två år med körkort 🎉😂 Det är en riktig frihet faktiskt, livet blev lite enklare med körkort och bil. Nu har jag även en fin Saab att rulla runt i, och jag saknar absolut inte den gamla foorden 😅🚘
 
Nåja, idag då? Barnen längtar efter stranden, så blir väl en tur ner till badplatsen idag då.... Hänga där nån timme.  Ser ju att bli sol och fint idag, så det blir perfekt. :-) 
men nu först blir det frukost, koka lite ägg och rosta nån macka.... Sen göra oss klara och börja packa i ordning badkläder och picknick 👌🏼 Blir nog myspys!!! ☀️
 
Mina älskade tjejer. 💕
Idag ska vi leta snäckor och bygga sandslott!!! 😚
 
0 kommentarer

Fredag/lördag...

Jao igår blev de alltså Elmstanatta, åkte dit med tjejerna och mormorn. Träffade där på morfar och Sally, Ante och kusin Billy också. Tur vi var tidiga där, inga köer till karusellerna och inte så jäkla varmt just då.
När vi dock skulle hem var de super varmt, och de var världens kö till ponny ridningen, så vi fick strunta i det och rullade hemåt istället. Glada och nöjda tjejer ändå. Båda två älskar verkligen karuseller!! :-) 
 
 
Till middagen kom bror T hit, blev gott grillat och sen annat gotti till speedwayen under kvällen och skitsnack, kom inte i säng förrän efter tolv tiden inatt... men de var trevligt. 
 
 
Idag då? Vi for alla in till Norrtälje, shoppat lite, varit runt på lite olika loppisar och sen till bror R och Linda för lunch. Grillade burgare. 
Sen for T hemåt, så vi har mest legat ute och gosat med alla vovvar. Så himla varmt bara!! Mm, och just nu tittar tjejerna på lite tv... Jag och morsi hänger här ute på altan bara , i skuggan ..... Blir "bara" en räk & kräft-smörgås till middag idag, och macka i ugn med falukorv till barnen...  
 
Bara invänta kvällens speedway..... 
 
Här är Mysans loppisfynd idag 👌🏼😁🙉
 
 
0 kommentarer

Alltid!

Igår kom min efterlängtade Sanna hit. Och hennes fina lilla pojke... 
Man kan ju tro att de skulle vara stelt att ses efter dessa år vi inte träffats på, då vi endast haft kontakt då och då via samtal och chatt.
Men nej, när vi ses känns de som att tiden stått still! Verkligen. Det är vad man kan kalla för äkta vänskap - alltid! 
 
Det blev massa gos med bebis, lek med tjejerna, massa skitsnack och bara mys. Avslutade dagen med att äta middag på restaurangen i Håknäs, svullade en varsin pizza :-) Dom är så goda där!!! 
 
 
men idag då? Vi har tänkt åka på Elmsta-natta, de brukar ju va ponnyridning och finnas lite karuseller där så tjejerna kommer ha super kul! Vi ska även möta upp bror A med Billy där! :) Sen kommer bror T hit och stannar här en natt, de väntas gott grillat till middag och speedway på TVn ... 
Blir en toppen fredag 👌🏼😊
0 kommentarer