Lördagen

I förmiddags var vi ute och lekte, gud så skönt det var nu när det inte är så kallt ute. Och inte en massa snö heller .. My var också glad över det! Hon kunde nu traska fram på egen hand och lekte på bra. Jag drog runt tjejerna på traktorn och de blev uppskattat. ;) 
Sen blev de en dusch för tjejerna, sen frukt mys i soffan en sväng innan de blev pussel och bygga pärlplattor....

 Vanessa kom sen så då blev det full fart. Nu har vi precis kommit hem igen efter att ha varit på middag hos min morfar. Bjöds på kyckling, pommes och bea sås. Göttans. 
Alla mätta och glada förutom Mysan typ, hon åt ingenting och sen fick barnen glass vilket hon brukar vara tokig i men åt heller inte upp den. Sen fyllde hon en blöja och fick jättebråttom hem..... 
Haha så ja, nu sitter tjejerna i soffan. Fått lite godis och ser på Barnkanalen. Den lilla ska strax i säng men Mois och Vanessa blir väl uppe ett par timmar till...
0 kommentarer

Fredagsmys

Mois korta dag på dagis idag hade gått bra, de hade varit ute och lekt en sväng också.... Härligt. Nu är hon ledig fram tills på tisdag, då i nästa vecka går hon så som hon sen ska fortsätta gå varje vecka - tisdag, onsdag och torsdagar  8:30-13:30 ... Med andra ord gick inskolningen väldigt bra, jag var ju bara med de två första dagarna, och hon verkar trivas bra där så de är ju jättekul!! 

Nu är Mois med mormor uppe i Hallstavik och grattar morbror A, egentligen skulle ju jag och Mysan också följt med men helt från ingenstans så har lillhjärtat åkt på feber så vi blev hemma. 
Vi ligger och myser framför Barnkanalen  just nu bara... 
Mitt lilla hjärta, hon ser sllt annat än pigg ut. Hoppas de går över fort <3 
Hur som helst avslutar vi sen denna fredag med köttgryta till middag och sen förstås med fredagsmys ikväll! :) 
0 kommentarer

Fredag med dagis och sen tårtkalas

Igår torsdag var Mois på dagis själv igen, 8:45-13:30.. Det hade gått bra, hon hade målat med färger igen och så hade de varit i gympasalen där de hade kört någon danslek men också fått hoppat studsmatta. Det var roligt tyckte hon.
Fröken berättade dock att hon hade svårt att få komma in i leken med de andra två tjejerna runt hennes ålder. Mois säger att ingen vill leka med henne. Men de tar väl kanske bara lite tid .... Förhoppningsvis. Och i nästa vecka kommer ju faktiskt två tjejer till som också är i hennes ålder så kanske de går lättare med någon av dom, eller de båda. De två tjejerna som finns där nu är ju väldigt tighta med varandra. 

Aja idag ska hon också dit, fast ett par timmar bara 8:45-12 ca. Sen ska vi vidare upp till hallsta för att fira min bror som fyllde år igår! 
Men först en snabb tur till Norrtälje också, jag behöver ett par skor som tål vatten. Mina har blivit alldeles för slitna.... Och vi behöver köpa jordgubbar till tårtan som morsan ska slänga ihop åt Ante :) 
0 kommentarer