Helgen

I fredags var vi en sväng till Norrtälje, sprang i lite affärer och lunchade med mormon och kussen Billy, sen här hemma blev det lek med Vanessa, middag hos min morfar och fredagsmys för tjejerna. 

Igår, lördag, blev de lite små fix här hemma och lek med Vanessa igen innan jag och tjejerna drog till Norrtälje igen, hem till morbror R och Linda för att fira henne som fyllt år. Bjöds på både smörgåstårta och vanlig tårta.. Riktigt go fika :) 

Sen fick vi med oss mormor hem, blev mest lugnt. Storbarnet dunder förkyld så mys framför TVn mest... 

Idag söndag har morbror A och lillkusse varit här, lunch och massa bus och lek. Storbarnet har även hunnit varit ute en sväng med Vanessa, hon är fortfarande jätte snorig och lite hostig men annars pigg i alla fall, är ju skönt det. 
Mois har piffat till både sig själv och syrran idag också, ansiktsmålning! Hahaha

Ayah, om en timme blir de fika med morfar och Vanessa innan han ska köra hem henne. 
Sen blir det nog isterband till middag, innan det blir bingolotto ikväll.. Hoppas på storvinst denna gång (haha) 

Med andra ord har helgen swishat förbi i raketfart, i vanlig ordning, och veckan blir nog bara lugn. Skulle egentligen till dagis i morgon på möte men får troligtvis meddela att Mois blir hemma hela veckan.......
Ska söka plats på ny förskola, så måste ställa barnen i kö så jag får in båda där sen efter sommaren :) 


& den här lilla vovvsingen kan ju snart omöjligt vara med valpar då det isf skulle varit dags nu? Men jag ger henne denna vecka också, eftersom att man inte är helt hundra på när de skall ha hänt. 
Så himla märkligt bara då både jag och mamma tyckte förut att de lät som hjärtljud, men måste varit nått annat som lät som en tickande bomb i hennes mage (hahah) och igår tyckte mormor även att de känns som att nått ligger på vänster sida av magen, men nä... Alltså de vette tusan. 
Vi som varit så inställda på bebisar nu, hehe, 
känns tråkigt nu att hon bara varit skendräktig och lyckats lura oss alla 😂
0 kommentarer