Helgen

Mormor kom i lördags och åker hem först efter middagen idag, varit en lugn men mysig helg. Fika ute, lunch ute idag med korvgrillning, massa bus och lek. Vårkänslor! Igen.... Hoppas de håller i sig nu, mer sooool =) 

Är galet trött idag så lär lägga mig tidigt ikväll med barnen, mormor tar med sig Nemo hem ifall att de nu blir några valpar. Tror verkligen inte det längre då hon för 2 veckor sen bäddade och hade sig, och nu lugnat ner sig med det, men vi tycker ju att vi känner och hör nått på vänster sida av magen så får väl ge henne denna vecka också. Men blir det inga valpar på senast söndag så är hon verkligen bara skendräktig och får istället börja banta, haha. Hon väger runt 3,5kg nu.... Tok hund, man blir tokig på henne... Eller på att inte veta. Så många tecken men ändå inte. Trodde ju hon skulle vara smäll fet nu då i så fall, men kanske hon inte blir det om det bara gömmer sig en liten bebis där inne... Det märker vi snart... 

Jaja om inget annat kan vi planera in valpar vid nästa löp. 
Nu har man ju liksom blivit så inställd på det och börjat längtat efter småttingar... Typiskt ;-) 

Men men, ska fortsätta lata mig här på soffan en stund till, barnen har fullt upp med att leka med sin mormor uppe på deras rum ... 
0 kommentarer

Vårkänslor!

Vi har varit sjuka sen förra helgen men är nu bättre,
igår kunde vi gå ut och ha lite kul i pulkabacken, solen sken och barnen blåste såpbubblor = vårkänslor! ☀️😎

När vi precis gått in vågade sig älgarna fram så vi satt och spana på dom genom fönstret, storbarnet tyckte de var söta som "små bebisar" och lillan lärde sig ett nytt ord = "älg".... Ja roligt och spännande!! 

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitt på, kanske vi stannar inne och pysslar lite. My hostar rätt kraftigt än.... Båda barnen älskar ju att pyssla och måla så de blir nog bra. 
Ikväll väntar fredagsmys förstås. Gud så storbarnet tjatat efter fredag (läs: godis) haha..... 
& i morgon kommer mormor som de längtat efter nu, de ska tydligen fylla frysen full med bullar! 😋

Och bara för att jag nämnde vårkänslor så börjar de snöa lite här nu... 😦 Nä försvinn jäkla snö, nu vill vi ha sol och värme!!! 
0 kommentarer

Helgen

I fredags var vi en sväng till Norrtälje, sprang i lite affärer och lunchade med mormon och kussen Billy, sen här hemma blev det lek med Vanessa, middag hos min morfar och fredagsmys för tjejerna. 

Igår, lördag, blev de lite små fix här hemma och lek med Vanessa igen innan jag och tjejerna drog till Norrtälje igen, hem till morbror R och Linda för att fira henne som fyllt år. Bjöds på både smörgåstårta och vanlig tårta.. Riktigt go fika :) 

Sen fick vi med oss mormor hem, blev mest lugnt. Storbarnet dunder förkyld så mys framför TVn mest... 

Idag söndag har morbror A och lillkusse varit här, lunch och massa bus och lek. Storbarnet har även hunnit varit ute en sväng med Vanessa, hon är fortfarande jätte snorig och lite hostig men annars pigg i alla fall, är ju skönt det. 
Mois har piffat till både sig själv och syrran idag också, ansiktsmålning! Hahaha

Ayah, om en timme blir de fika med morfar och Vanessa innan han ska köra hem henne. 
Sen blir det nog isterband till middag, innan det blir bingolotto ikväll.. Hoppas på storvinst denna gång (haha) 

Med andra ord har helgen swishat förbi i raketfart, i vanlig ordning, och veckan blir nog bara lugn. Skulle egentligen till dagis i morgon på möte men får troligtvis meddela att Mois blir hemma hela veckan.......
Ska söka plats på ny förskola, så måste ställa barnen i kö så jag får in båda där sen efter sommaren :) 


& den här lilla vovvsingen kan ju snart omöjligt vara med valpar då det isf skulle varit dags nu? Men jag ger henne denna vecka också, eftersom att man inte är helt hundra på när de skall ha hänt. 
Så himla märkligt bara då både jag och mamma tyckte förut att de lät som hjärtljud, men måste varit nått annat som lät som en tickande bomb i hennes mage (hahah) och igår tyckte mormor även att de känns som att nått ligger på vänster sida av magen, men nä... Alltså de vette tusan. 
Vi som varit så inställda på bebisar nu, hehe, 
känns tråkigt nu att hon bara varit skendräktig och lyckats lura oss alla 😂
0 kommentarer