Min fina Lucia

Igår var de fest på dagis, alla barnen var så fina och jätte duktiga på att sjunga för alla oss föräldrar :-) 
 
 ❤️❤️
 
Igår efter middagen fick tjejerna pynta pepparkakshuset så nu här under morgonen har jag limmat ihop de.... De höll på att gå åt skogen men lyckades sån tur var limma ihop taket som gick sönder så ja, de blev ju ett hus till slut i alla fall.
Och barnen är jätte nöjda över sitt hus :-) 
 
 
Nåja, det ekar tomt här på bloggen då jag legat sänkt i typ två veckor.... Mår inte värst prima just nu heller men de går åt rätt håll i alla fall. Jag hoppas de hittar vad fan som är fel i min kropp så man kan få bli sig själv igen. Sveriges läkarvård är ett skämt, jag har fått höra allt från att man är uttorkad till att jag ska lära mig leva med blodtrycksfall , trots att inget av de stämmer..... Alla läkare säger olika, de ljuger och de hittar på massa skit för att de inte klarar av sitt jobb. Ett stort skämt. 
Om man börjar bli galen och förbannad, ja, har inte känt mig helt hundra på över ett år nu så man börjar bli skapligt jävla less på kroppen ..
 
 
Men nu är de snart jul, så jag hoppas de fortsätter att gå åt rätt håll. Jag älskar julen, de är de mysigaste på hela året. Barnen är alltid så glada, nyfikna på klapparna och spända över att träffa tomten. 😃🎅🏻
 
Nu tittar vi på Pippi här, jag laddar för att orka baka pepparkakor med barnen... Men de får nog bli efter lunch ... Mois är ledig idag och blir nu hemma över jul och nyår. Långledig alltså. Men de blir mys 😊
1 kommentar