Lek med kompis, köra cross och i morgon till Grandalen - Dagarna går fort!!

I torsdags kom Sofie och Meya ut hit till oss, 
tjejerna lekte i massor både inne och utomhus. En massa hoppande på studsmattan blev det! 
Stora favoriten :)

Idag har Mois mest suttit på crossen, har ju köpt en egen hoj åt tjejerna så nu har vi en rolig leksak till sommaren (haha) 
Storbarnet åker själv, sakta men säkert. Hon tar det väldigt lugnt fram, och lär sig nu först hur allt fungerar och hur man svänger, hur hojen fungerar helt enkelt. De är bra!! Huvudsaken är att hon har roligt och har man suttit på crossen en hel dag bortsett från när vi varit inne och ätit typ, så antar jag att hon tycker det är väldigt roligt ;P Tror den tjejen kommer ha träningsvärk inatt/imorgon.... ;-) 


De korta stunderna lillasyster fick prova så älskade även hon det, jag måste ju förstås åka med bakpå då, och herregud alltså.... Haha. 
Hon drar på full gas och så skriker hon blandat med skratt "wiiiieee" tok-ungen, men i hennes ålder så förstår man nog inte riktigt grejen än men nästa sommar kanske , om hon då fortfarande vill :-)


Sen kom morfar och Sally ut, de blev kyckling med pommes till middag och så jordgubbar med grädde till efterrätt. Mmmm, när de åkte fick tjejerna lite godis de köpte tidigare idag uppe på affären - fredagsmys! 
G-morfar och Vanessa var ner en sväng också under kvällen här men nu har mina barn åkt i säng. På tok för sent!! Med tanke på att vi i morgon ska hem till morfar och Sally, men men.... Har jag tur sover de i bilen dit kanske. Eller i alla fall tar sig en rejäl sovmorgon..

Tidigare idag blev de tok tyst på övervåningen när lillan var där själv så började undra vad tusan hon sysslade med och var och tittade till henne, 
hittade henne i tältet - sovandes!!! Hon hade själv tagit dit sitt täcke, kudden och alla favorit gosedjur och bäddat ned sig. 
Och nu nyss när det var natti-natt så skulle hon prompt ligga där igen, och lilla "dörren" skulle vara stängd den med. Haha 

Jaha, ja om hon hellre vill sova där än i sin säng så får hon väl göra det då. :) Började direkt tänka på att hon säkert saknar sin spjälsäng, känslan av att vara "instängd" och ha sin trygghet liksom. 
Sötnos <3 
0 kommentarer