Fredagen..

Idag har vi haft Anette och kusin Max här, ungarna har lekt hela dagen lång. Både ute och inomhus.... Och skoj har de haft :) 

Nu här ikväll har jag städat lite, och fixat lite halloween känsla i hemmet.. Får vänta och se hur tjejerna reagerar i morgon när de vaknar upp till ett hem med spöken, spindlar, pumpor och ett skelett som har röda, blinkande ögon 😁👻😂

Nu däremot behöver jag själv släcka ner och sova för fy tusan så trött jag är....... hoppas barnen iaf sover till 7 i morgon bitti... :-) 

0 kommentarer

Torsdag-Fredag

Igår torsdag åkte vi in till Norrtälje, lunchade med mormorn och sprang i lite affärer, jag behövde ju handla lite inför helgen... Det är dock inte lätt att handla mat när man inte vet hur många som kommer i morgon, men de löser sig nog. Har nog handlat för mycket (som vanligt) 😁 hon följde sen med oss ut hit och blev kvar på middag innan hon for hemåt igen :) 

Idag blev jag väckt av lillan strax före 6, var så fruktansvärt trött då och måste sovit som ett arsle inatt för fy så ont i nacken jag hade. Nu känns de dock bättre, har fått i mig mitt kaffe och börjar även piggna till på riktigt. 
Idag kommer i alla fall Anette och kusin Max hit, får se vad vi hittar på men blir väl en massa bus och lek :) De kommer lagom till lunch så jag har tagit upp lasagne från frysen som bara är att kasta in i ugnen sen, skönt ;P Och gott! Storbarnet blev jätte lycklig och sken som en stor sol (haha) lasagne är nog de bästa hon vet, även lillasyster älskar det. 

Skruttan häromdagen <3 

0 kommentarer

Halloween-pyssel

Idag har Ante, Billy och Sally varit här. Massa gos och bus både inne och utomhus har de blivit :) 

 När de åkte hem så roade vi oss med att pyssla, 
fixade till pumpan jag köpte (nej hämtade såklart från pumpa-landet😉) tidigare idag, nu är det en lykta ute på trappen... Mois fixade en dörrkrans också , mmmm så tjusigt så. Vi har lite mer pynt att fixa sen, men de får väl bli på fredagen för på lördagen så blir de halloween "fest" här hemma, fest och fest, men i alla fall lovat folket vi bjudit in på go middag och massa godis , höhö ;) Storbarnet ska också få gå "bus eller godis" hos min morfar. De längtar hon efter och jag har sagt åt henne att ta med en kartong med ägg om han svarar "bus" istället för "godis" hon titta typ som om mamma var knäpp (haha) rätt förståeligt kanske, men ändå... Haha ;)


Lycka när jag kom hem med en pumpa och berättade om de berömda pumpa-landet ;)  

Lill busen här ikväll, hon hämtade sin lilla stol som hör till skrivbordet sitt och skulle slå sig ner vid köksbordet för att rita med storasyster. Haha såg så himla roligt ut, hur tänkte hon här liksom?!!??


0 kommentarer