25 dagar till julafton


Mm, glad första advent då! :)
Nu hoppas vi att det snart kommer en massa snö så de blir ännu mysigare och lite mer stämning! Barnen längtar ju så efter allt skoj man kan göra ute i snön då! ☃

 Nedräkningen till julafton kan nu börja - 25 dagar kvar! 
0 kommentarer

Lördagsmys

Varit en rätt lugn lördag här hemma, tjejerna har roat sig bra själva under dagen .... Hunnit me lite pyssel också, och till middag blev de lax med romsås och sen spenderade vi kvällen med film och gottigott. Lördagsmys med mina bästa tjejer, helt enkelt, som efter filmen somnade gott. Och fort <3 

Nu ligger jag själv här på soffan, blev ju snabbt tyst och trist efter att tjejerna somnade runt 20:30... Men har nu fastnat i en film så lär väl bli vaken ett par timmar till. 
Om jag orkar... Gäsp..... Lillan drog upp mig redan kl 6 i morse, så håller tummarna på att få sova lite längre än så i morgon bitti i alla fall. :-) 
0 kommentarer

Annorlunda fredagsmys

Ja, idag spenderade vi kvällen uppe i parken, första och sista matchen för oss i år. Har faktiskt saknat de lite! Eller så var de bara extra roligt för att brorsan var med, även min farbror, och bra gick det också 👏🏼 Tjejerna tyckte de var jätte roligt att se på speedway och heja på morbror... Vi hängde även med kusin Max så kussarna var hel nöjda med att glo på speedway och smaska chips. Vilket fredagsmys! :-)

Men men, nu dags att släcka ner för idag. Natti natt !! 
0 kommentarer