Morsdag

Idag har vi firat mors dag här ute hos oss, 
min mamma är världens bästa ... Både som mamma och mormor till mina barn. Jag kommer aldrig kunna tacka henne nog för att hon alltid finns där och ställer upp för mig och tjejerna. 

Och grattis till mig själv och alla andra fina morsor där ute också ;-) 

Så, fullt hus här ute blev det idag... Gos och bus för kusinerna.. God tårta och gott grillat till middag. Trevligt värre :) Tjejerna sover sen ett tag tillbaka, jätte trötta efter dagen... Jag också, så ska strax göra mig i ordning och hopp i säng. Blir skönt att lägga sig tidigt så jag orkar hitt på nå skoj med barnen i morgon. Jag och Mois pratade om att ev. åka ner till vattnet och mysa :-) 
0 kommentarer

Vitt....

Marknad var det idag, och trist var det, bara en massa skit som vanligt. Inga karuseller som lovat heller så det fick bli leksaksaffären som tröst, haha, och en go fika på det innan hemgång! :) 
Sen blev det en massa lek för tjejerna utomhus, mormorn har målat klart här inne och jag är så nöjd nu! Så ljust och fräscht. Ser typ ut som ett nytt hem.... Tänk vad lite färg kan göra! :-) 

Trötta tjejer som tittar på film på plattan. 
0 kommentarer

Marknad idag!

Jag har börjat piggnat på mig, så himla skönt...! Jag ska käka D-vitamin i tre månader, 5 tabletter dagligen i en månad och sen trappa ner i två månader för att sen göra ett nytt prov. Man ska ligga på 150-250 och jag hade endast 37 så kanske inte så jävla konstigt att man varit trött som en åsna. Jag som alltid är ute med ungarna, speciellt soliga dagar, fattar dock inte hur jag kan ha brist på det. 
Läkaren misstänkte även brist på B12 så i måndags var jag på VC igen och lämnade ytterligare ett prov som jag inte fått svar på än men redan då började Morsi proppa i mig såna tabletter också då det ligger i släkten. Käkar 2 om dagen och de tog alltså inte lång tid tills jag var på benen igen, börjar bli piggare och värken i kroppen är inte lika farlig längre. Även hjärtat har lugnat sig. 

Tänk att lite jävla vitaminer kan göra en så dålig och knäpp i huvudet. Helt sjukt , men skönt att det bara verkar vara det som gjort att jag mått som jag gjort i alla fall... 

Till något roligare - idag är det marknad i Norrtälje! Det ska vi åka på och jag hoppas det finns karuseller för tjejerna att åka för storbarnet har längtat länge efter det. :-) 

Just nu målar morsan hallen vit, snart är hela undervåningen vit. Igår blev vardagsrummet klart... Så jävla fräscht det blir. Älskart!!! 
Blir lite lantligt fint, passar bra här ute på landet! 

0 kommentarer