Tisdag

Tisdag idag ja, här sov vi till strax före åtta tiden. Skönt! Är inne på min andra kopp kaffe, ska sen göra mig själv och tjejerna redo för en sväng till Norrtälje. Moa har idag sin 4 års kontroll på BVC, de ska göras en massa olika tester tydligen... Bland annat kolla syn och hörsel. Men det är ju bra att tidigt kolla upp sånt. 
Pga att storasyster idag behöver ha de tyst och lugnt runt omkring sig när allt ska göras så får vi lämna lillan hos mormor under tiden :-) 

Behöver handla lite smått därefter också, men sen far vi väl hemåt igen.. Återstår att se. Försöker sega här nu på morgonen för att Inte stressa ihjäl mig, blir alltid stressig och kommer i mycket god tid när vi ska på nått, haha... Försöker få bort det men hatar att bli sen, men 5 minuter tidig räcker ju liksom.. Idag får jag skämmas lite extra också då jag förra gången mitt i Mysans hjärnskakning i förra veckan missade Moas tid. Tur nog har vi en förstående "tant" där som vi gillar mycket allihopa, haha, så under dessa fyra år med både Moa och My hos henne har hon nog lärt sig lite hur vimsig jag är mellan varven :) Oops! 

Jaja, leta fram lite kläder åt oss nu ... Mysan började morgonen med att skita ner sig, hon som varit lugn med magen sen i torsdags. Fattar ingenting. Kanske hon har fler kindtänder på g? att det beror på det? Hur pigg och glad annars bortsett från allt bajs, verkligen mycket bajs!!! Hon blir tokig när jag försöker kolla i munnen så är typ omöjligt att räkna hennes tänder.. De här med att borsta tänderna blir också med "våld" varje gång numera, hon hatar det.. Om hon nu inte får borsta själv vill säga. Haha. Så liten men med en SÅ stark och bestämd vilja...! :-)
Och vad är detta??? Ett litet täcke med snö... Fyfan säger jag bara!! Ge oss våren tillbaka nu !! 

0 kommentarer