4 års kontroll

Mois fyra års kontroll på BVC gick väl bra, hon klarade alla dessa "tester" som gjordes.. Tex rita en gubbe, trä på pärlor och räkna m.m små grejer. :-) 

Hörseln gick jättebra till en början, sen rätt som de var så tappade hon lusten för att fortsätta och koncentrerade sig inte alls, samma sak med synen.. Där såg hon tydligen lite sämre på vänster öga, men att vi (jag och BVC sköterskan) tyckte att hon inte riktigt gick in för de ordentligt där heller, tror de blev lite väl mycket olika saker och tester som skulle göras idag så hon tvär ledsnade och tjatade om att få gå hem och äta lunch istället, haha. 
Tror inte hon varken hör eller ser dåligt men för att de skall vara helt säkra så ska både syn och hörsel göras om, i slutet på maj fick vi en ny tid....

Och DÅ i slutet av maj när vi ska tillbaka så ska dessutom vågen visa att de går uppåt för annars skickar hon en remiss till läkaren för en undersökning. Känns ju heeeelt galet!! Moa äter hela tiden i stort sett, och bra stora portioner men hon har inte gått upp ett dugg på ett helt år (!!) så nu ska jag försöka tillsätta extra med smör, grädde osv i hennes mat... Och kakor och bullar ska hon få äta hur mycket hon vill av till nästa besök...! 
Jäkla skit våg (haha) 

Men aja... Är väl bara att köra på och invänta nästa besök nu och hoppas på det bästa då!! 

Hur som helst - Moa själv är överlycklig över att hon nu är 101 lång och får åka alla barn karuseller på Gröna Lund i sommar!!! 👍😃
0 kommentarer